Forumet - Se 13 reason why me svensk undertext gratis?

Se 13 reason why me svensk undertext gratis?

1088 0 8

Spana också in:

Ärligt talat är det bäst att kolla på den utan text eller med engelsk text, först av allt går det att hitta mycket enklare. För det andra så kommer du vara så tacksam så du lär dig lyssna och förstå engelskan. Nu antar jag att du är rätt ung då du inte vill kolla på engelska serier utan svensk text. Om jag ska vara ärligt vill jag avråda dig att kolla 13 reasons why iallafall inte tills du känner att du är redo för det som kommer längre fram i serien. Och om det väcker några obehagliga/nya känslor prata gärna med någon som kan lyssna och hjälpa dig ifall så behövs. Om du inte redan visste så handlar serien om självmord och självskada. De ger dig en djup inblick med mycket detaljer och så. Men gör som du vill.

AmIWaiting4You?: Ärligt talat är det bäst att kolla på den utan text eller med engelsk text, först av allt går det att hitta mycket enklare. För det andra så kommer du vara så tacksam så du lär dig lyssna och förstå engelskan. Nu antar jag att du är rätt ung då du inte vill kolla på engelska serier utan svensk text. Om jag ska vara ärligt vill jag avråda dig att kolla 13 reasons why iallafall inte tills du känner att du är redo för det som kommer längre fram i serien. Och om det väcker några obehagliga/nya känslor prata gärna med någon som kan lyssna och hjälpa dig ifall så behövs. Om du inte redan visste så handlar serien om självmord och självskada. De ger dig en djup inblick med mycket detaljer och så. Men gör som du vill.
Tack, men var kan man kolla på den me engelsk text gratis? Om du vet något sådant ställe? Jag vet vad den handlar om o tror inte att jag kommer tycka det är såå obehagligt ialafall men isåfall stänger jag ju av den på en gång! Tack för omtanken