Forumet - Selfies

Selfies

1052 0 7
Folk brukar oftast ta selfies för att visa hur perfekt liv dom har. Men de som tar selfies hela tiden, kan väl inte ha ett perfekt liv om de bara ägnar sig åt att ta selfies och nästan inget annat. Jag förstår mig inte riktigt på det, kan ni förklara för mig varför folk påstår att de har det så bra, när de inte lever livet? (Jag vet att folk försöker försköna sitt liv på internet, men endå.) 
Sam sagt, de försöker intala sig själva att livet är bra genom att lägga upp nån lycklig selfie. Eller så ska de lägga ut nån gråt selfie för att finna nån tröst i likes-siffran. Har aldrig riktigt fattat det där och det är därför jag aldrig lägger upp selfies (förutom profilbilder). Men självklart finns det dom som är lika lyckliga som de ser ut att vara på bilderna. Men väldigt få är nog det.

Spana också in:


Maddy13: Folk brukar oftast ta selfies för att visa hur perfekt liv dom har.
Hur underbygger du detta? 
Maddy13: Men de som tar selfies hela tiden, kan väl inte ha ett perfekt liv om de bara ägnar sig åt att ta selfies och nästan inget annat.
Perfekt enligt vem? Och gör de verkligen så lite andra saker? 
Maddy13: Jag förstår mig inte riktigt på det, kan ni förklara för mig varför folk påstår att de har det så bra, när de inte lever livet? (Jag vet att folk försöker försköna sitt liv på internet, men endå.)
Varför tror du att människor förskönar sina liv? :3