Forumet - Senaste gången du blev förbannad

Senaste gången du blev förbannad

2890 2 56

Spana också in:

blev arg idag när någon i en ful liten skitbil låg alldeles för nära på motorvägen när jag hade noll möjlighet att byta fil och redan körde för fort. när personen väl kunde köra om mig agerade jag som en sansad vuxen och gav fingret.

fast riktigt förbannad blev jag nog för några veckor sedan efter att ha bråkat med en person. slängde ett glas i golvet :$

*googlar anger management* 

några dagar sedan fick sitta i telefon kö i 40 minuter utan något svar. Jävla telefonbolag o försöka sneaka undan, nä men det är inte vårt problem att våra grejer inte funkar det är ditt fel ungefär ,Kopplar dig till support o skiter i dig. Blir galen på sånt där, blir sällan arg men då var måttet rågat fick ett jävla utbrott på dom. Men det löna sig i slutändan fick dom asen att skicka nytt simkort med ny pin och puk gratis.

Den senaste jag gången jag minns, är från hösten 2010. Det var då jag hade jobb på ortens lokal-tv + jobb på ungdomsradion.

Det var en sen discokväll som jag skulle filma för lokal-tv. En polare, som på den tiden hade alkoholproblem, kom väldigt alkoholpåverkad till discot, för att söka upp mig. Det blev väldigt krångligt och jobbet den kvällen blev lidande. Men hon lovade att inte komma påverkad till mitt jobb igen. Men det gjorde hon, redan dagen därpå. Då hade jag mitt arbetspass på radion. Hon bankade på dörren, långt bort i korridoren. Jag fattade nada, men gick och öppnade. Hon slängde sig i min famn och pussade mig rakt på munnen. När jag stod där passiv av chock, trängde sig ett helt gäng förbi som hon tagit med sig. Jag fick världens jävla raseriutbrott. Jag gapade, skrek och skällde så att det hördes över så gott som hela byggnaden.