Forumet - Senaste och nästa resmål? (Utomlands)

Senaste och nästa resmål? (Utomlands)

4798 1 66
Cool!

Själv var jag senast i Tyskland (Berlin) över nyår, på ett ungdomsmöte. Innan dess Frankrike i juli (Taizé) för ungefär samma grej. I början av maj var jag i Italien (Rom) och bara semestrade, och i mars var jag i Armenien (flera städer/orter), en studieresa för att studera kyrkokultur och sådant.

Min nästa resa går tillbaka till Frankrike och Taizé, ska vara där som volontär, åker om 2 veckor och stannar fram till augusti är planen. Sen får jag se. Eventuellt Finland en sväng, och sedan Rom i december.

Spana också in:

De två senaste gångerna jag varit utomlands var jag i Australien, för min pojkvän bor där. Jag älskade det och jag hoppas på att kunna åka dit igen i höst och stanna längre än en månad.

Annars vill jag gärna åka till London, aldrig varit där. Eller Spanien! Vart som helst egentligen bara det är varmt och finns häftiga saker att se.
Senaste var hmm.. Rom, sommaren 2010. Mina föräldrar tvingade med mig, världens tråkigaste stad, seriöst! Förstår inte hur man kan finna det så fascinerande med historia..

Nästa gång jag reser utomlands, ska jag tamefan utanför Europa.

USA vill jag besöka minst en gång i mitt liv, frågan är vilken stat & stad..

Ställen jag vill till:


Alaska: Juneau
Kalifornien: Los Angeles, San Francisco
Nevada: Las Vegas
Florida: Miami

Svårt att prioritera ett av dessa ställen..

När det gäller övriga världen vill jag någon gång besöka Rio de Janeiro i Brasilen. Någon gång Nordpolen.. Samt Bahamas.

I nuläget känns Los Angeles mest troligt, möjligtvis i höst kanske, när jag har hunnit få ett par månaders studiebidrag. [wink]
sist var jag i kreta, förra sommaren, var där för att bada, innan dess var jag i berlin typ i våras för att kolla i museer och innan dess var jag i madrid för fotboll typ tidig vår

till sommaren är det inte klart vart jag ska, kanske till azorerna för att vandra typ. sedan till vintern planerar jag även en skidsemester. lägg även till nån fotbollssemester där nånstans igen

drömmresor som inte lär hända en på nåra år är typ USa, australien, nya zeeland, kanada och att se ett mästerskap i fotboll, VM eller EM