Forumet - Senaste sifomätningen

Senaste sifomätningen

253 0 12
Anarkandi:

Gillar hur Schlingmann försvarar mätningen. Roligt att alliansen bara lett över oppositionen typ 2 gånger sedan de tillträdde makten i opinionsmätningarna


Hela oppositionens valtaktik just nu är ju att hålla Mona Sahlin så tyst som möjligt, för de vet att så fort hon uttalar sig så rasar oppinionen. Vi kommer garanterat att märka att stödet för S kommer rasa mer ju närmre valet vi kommer.

Spana också in:

Gentlemannen:

Dock ska dessa undersökningar som vanligt tas med en stor nypa salt.


Har inte sett undersökningen, men SKOP frågade väl "vilket parti som var bäst" inte vilket folk skulle rösta på om det var val idag, vilket gör det hela till olika frågeställningar.

Gillar att MP fick 8.9%(?) [cool]
Anarkandi:

Hon avgår 2012.


Synd, jag gillar henne.

Anarkandi:

MP har resurser.


MP har också många verklighetsfientliga skogsmullar som är kompletta idioter. Maria W har gjort enormt mycket för att filtrera bort idiotin och lägga vikten på realpolitik. Hon skulle vara en grymt myckt bättre statsministerkandidat än Mona (S)ahlin.

Om MP samarbetade med centern och borgarna skulle jag rösta på dem direkt, men den röd-gröna röran med Mona (S) i täten tror jag inte på som regeringduglig.
AndyH:

MP har också många verklighetsfientliga skogsmullar som är kompletta idioter.


Det tror jag inte på. I princip alla sådana har hoppat av, faktum är att den nidbilen av MP aldrig varit särskilt framträdande. De flesta i MP är oerhört skärpta, intelligenta och rationella individer.

AndyH:

Synd, jag gillar henne.


Jag med, men jag tror inte ens att hon vill sitta längre än till 2012.

McLuver:

RÖDGRÖN 2010!


+1 [y]