Forumet - Sensation black :) check it in

Sensation black :) check it in

724 0 21
tjenare jag undrar hur många som skall till Sensation black iår ?? och undrar om det finns platts i bil/flyg !! och för er som vill dit men inte har perngar så kan ni alltid kolla min sida hur ni skaffar grymt enkla pengar "LAGLIGT" och enkelt :)

för ja vill inte åka själv hehe !!

Spana också in:

Sensation Black är värödens största Rave/hardstyle fest, som startade för ett par år sedan, ca 25-30 000 pers som samlas och festar som satan i 11 timmar i sträck om jag minns rätt 21.00 - 08.00, Värödens bästa Hardstyle djs.¨
Och det är inte drogfritt som Gromerica sagt utan det är helt lagligt att ta med in marijuana o hash bara man inte tar in för mkt.
Var där förra året och kommer aldrig glömma det var det bästa jag någonsin har gjort bara känslan att stå på läktarn och kolla ner på 25 000 pers som festar samtidigt som dom spelar den uderbara låten efter den andra. Ses i Amsterdam Arena den 12/7 =)
In Qontrol 25 April 2009 Amsterdam RAI arena
För er som inte har biljett eller resa till årets största inomhus fest för hardstyle Hardcore.Och är intresserade av att åka. Räkna med fullt där inne dvs 45000 danssugna människor.
Jag har hand om en Chartrad Dubbeldäckarbuss med Avgång från Göteborg till InQontrol tur & retur inkl biljett till festen.
Om ni är intresserade av att följa med hör av er till mig för mer information.
Via mail [email protected]

För att se lineup och annan info från festen besök.
www.whoisinqontrol.com koden är 09lortnoq.

Trailern till festen hittar ni här: http://events.q-dance.nl/2009-04_25-a...

Eventuella stop från Göteborg mot malmö kan lösas om det finns intresse