Forumet - Ser inte bra ut

Ser inte bra ut

2130 0 37
Tja..

Ja e missnöjd me mitt utseénde, jag är smal 19 år 173 lång och väger bara 62kg.. Sen har ja litet överbett.. Ja försöker äta mer men är inte så mycket för mat sen så även om ja ätit mycket bra och nyttigt länge så händer de endå inget med min kropp går max upp 1kilo..
Ja vet inte va ja ska ta mig till, när man gämför sig med andra i samma ålder ser man ut som en liten snorunge typ 14-15åring.
Ja har tillgång till gym men de blir aldrig att man går ner där, vet inte riktigt hur man ska gymma känns som jag gör fel på alla redskap..
Sen äter ja för mycket godis o hamburgare och de är inge kul att gå och gymma när man nyss dragit i sig en 150grammare plusmeny och typ en 200g daim..
Sen har ja knappt några kompisar längre..
Jag är inte den som pratar så mycket heller, har typ förlorat alla polare för jag inte festar och sånt, sen är ja skitblyg för att snacka med tjejer av nån anledning typ för att ja känner mig ful..[n]

Nån som kan hjälpa mig vad jag kan göra?

Ska ja skaffa tandställning och lära mig hur ja ska gymma så ja kan bygga lite muskler är de enda lösningen?[rolleyes]

Spana också in:

Fixa en snygg frisyr.
Se till att du har perfekt hud
Ha snygg klädstil
Lukta gott
Ha välformade ögonbryn
Ja, ändra helt enkelt på saker som går att ändra på utan operationer. [y]

Sedan kan du börja någon sport så kan det leda till större umgänge.
Och om du är 19, klart som fan att du ska dricka öl. Följ med på lite fester och skaffa dig ett liv!
Sen tycker jag att du ska börja gymma, ta gymlektioner eller fråga nån polare om hjälp. Svårare än så är det inte.
Och skippa all skräpmat då du får fet hy av det och fula tänder![cheers]
Skinny killar är hett. Men jag ser inget fel med överbett, det är fulare med underbett. Jag tycker du ska försöka se det bra på digsjälv istället, du kanske har jättefina ögon eller händer, se inte bara det dåliga i digsjälv. Då kommer du ingen vart. Jag pratade med en kille och han sade att all ens olycka sitter i ens hjärna. Om du ändrar inställning och tänker om kan du nog se att det ordnar sig. Då kommer du nog också få disciplin nog att orka/vilja träna.