Forumet - seriös tråd

seriös tråd

191 0 17
skrek åt mormor nyss
pga:
Min dator låter skitmycket, så jag brukar ha tyg under den (den låter för att fläkten ändå inte fungerar som den ska, ett kullager eller ngt är trasigt) för att dämpa ljudet lite. Mormor kom up och sa åt mig att jag absolut inte får ha datorn i sängen, jag får absoult inte täcka över fläkten och jag "hinner inte reagera innan rummet är övertänt". Blev arg på henne och sa att så är det inte alls det, datorn stänger av sig när den blir för varm, och antagligen kommer det lukta lite bränt innan det börjar brinna. Hon fortsatte gnälla och så var det inte alls det, sa hon.

Sen tyckte hon att jag skulle sitta nere vid ett bord, men det ville inte jag då det låter typ 10 ggr mer då. då blev HON arg för att jag inte åtgärdat felet som gör att den låter. KNÄPPT eftersom det är HON som köpt datorn till mig, det är HON som slarvar bort alla papper och jag kan inte lämna in den på service utan att ha kvitto eller garantigrej. De är "någonstans i mormors pappersröra eller jag kanske har gett dem till dig?"

Blev arg så jag kokade och NU VILL JAG VETA
VEMS SIDA ÄR NI P ÅUM
[]team mormor
[]team arg postorderhora

Spana också in:

ni fattar ju inte problemet. Fläkten är trasig, den låter som en slagborrmaskin och jag KAN INTE lämna in den på service för att hon slarvat bort massa viktiga papper som hon ansåg att jag var för liten för att ha själv när jag fick den.

Den har låtit såhär till och från i ett och ett halvt år.
KYLPLATTA GÖR INTE FLÄKTEN HEL IGEN KAN NI FATTA DET ERA JÄVLA SVIKARE.

Åh vad arg jag blir ger gärna bort min mormor till er så kan ni få bli tokiga på henne efter jag lovar er, max en timme sen kommer ni ångra er djupt.