Forumet - Seriöst, va fan?!

Seriöst, va fan?!

271 0 13
i slutet av maj satt jag och min polare i hans källare och chillade. Hans tjej kom förbi och hade sin vän med sig. Jag blev fast, och berättade detta för min vän som berättade för sin tjej.

Tydligen gillade denna tjej mig också, dock skulle hon till spanien i en vecka. Men vi skickade några sms till varandra innan hon åkte.

efter att hon kom hem träffades vi en gång till alla fyra vid ett ställe utomhus, men jag var sjukt trött och stel, och det klickade inte :/
en vecka senare, efter skolavslutningen (jag slutade 9an, hon 8an) skulle hon på konfirmationsläger. dagen efter att hon kom hem åkte jag och min familj på resa i tre veckor, och nu när jag kom hem för snart en vecka sen åkte hon iväg till frankrike i tre veckor till.

Om ni tycker att detta var en lite meningslös post så wathever, men jag kände mig nu tvungen att skriva av mig min frustration... vet fan inte va jag ska göra längre, då tjejen vill lära känna mig bättre innan nåt händer. jag menar, när sommaren e slut blir det ju inte så jäkla enkelt med start på gymnasium och allt...

folk, vad är oddsen för detta händelseförlopp egentligen? :'P

Spana också in:

The Box:

Finns ju pajasar som åker iväg till japan 1 år nuförtiden bara för de ser på anime. En idiotisk trend så var glad att hon inte gjorde så.


Haha, jag har lust att fara till Japan el. Kina ett år, men vågar inte göra det bara för att jag är rädd att folk ska tro att jag är wapanes och tittar på animé.