Forumet - Sex & Blandat söker skribenter!

Sex & Blandat söker skribenter!

475 0 6
I egenskap av redaktör för Sex & Blandat söker jag nu personer med en rolig, sorglig eller kanske viktig historia att dela med sig av.

Kan du tänka dig att ställa upp på en intervju? Har du en fråga gällande sex, kropp eller relationer som du vill ha svar på? Har du en intressant berättelse om att komma ut som homo/bisexuell? En speciell fetisch? Jobbar du i sexbranschen? Har du starka åsikter i en specifik fråga? Ett distansförhållande? Kanske har du ett funktionshinder som gör det svårare för dig att ha sex än för andra och vill dela med dig av det? Vem vet, din sexlust kanske har försvunnit? Eller har du aldrig haft någon sexlust alls?

Ja, ni förstår. ALLT är av intresse! Maila mig din fråga, din berättelse eller ditt förslag på vad du vill läsa mer om till adress borttagen och gör det på studs!
Nej det hoppas jag inte. Länken kan jag ta bort om den stör, tänkte att någon kanske vill kolla vad det är för ställe som skriver och i övrigt är det väl mer en förfrågan än en annons. En chans för tjejer och killar som är duktiga på att skriva att få sin text publicerad. Jag varken köper eller säljer något då ingen ersättning utgår till den som delar med sig av sin historia förutom äran och berömmelsen ;)

Kram

Spana också in: