Forumet - Sex eller relation?

Sex eller relation?

1384 0 17
Ja det är min fråga. Alltså om du fick chansen att välja mellan att ha sex med olika personer eller vara i en relation med en person, vad skulle du välja? Jag vet att det är väldigt individuellt men kan ni se fördelar eller nackdelar med båda situationerna? Och för att göra det mer komplicerat för dig kan du utgå ifrån att du nyligen har brutit upp med din senaste partner som är den enda du har haft sex med.

Spana också in:

För alltid eller bara just nu och får jag välja person(er)?

Just nu skulle jag nog helst inte ha ett förhållande utan bara ha sex med folk jag gillar, men snackar vi i framtiden skulle jag hellre ha ett monogamt förhållande med någon jag verkligen älskar när jag känner mig redo för det.
Vet inte. För tillfället väljer jag nog sex med flera då jag inte tycker att ett förhållande passar in i mitt liv just nu. Men jag längtar absolut efter att få vara tillsammans med någon i framtiden, ibland längtar jag ganska mycket, ibland inte alls. Så det där går väl i vågor. 

Men tror nog att känslor gör att ett förhållande allra oftast känns rimligast.. så om man blir kär finns det nog inte så mycket tvekan. 
Beror på hur relationen skulle vara med de andra man har sex med. Om det var samma sorts relation mellan mig de flera som mellan mig och den enda personen så mår jag bättre när man låter relationerna löpa fritt, förutsatt att det inte uppstår någon svartsjuka eller annat dåligt mående hos någon.

Jag har väldigt lätt för att kära ner mig i folk och ser nog ingen anledning att motarbeta det.