Forumet - Sex för första gången

Sex för första gången

1243 0 31
Blev halvt av med oskulden inatt. Lyckades inte få kuken att stå ordentligt och framför allt inte hålla kvar den i det tillståndet =/ Hade druckit några glas vin och det underlättade säkert inte direkt. Men det gick åt skogen även på morgonen när vi provade. Självklart var jag rätt nervös eftersom det var första gången, men känns ändå som något är fel. Bör man söka hjälp för erektionsproblem?

Finns det risk att man kan ha fått nån könssjukdom. Hade kondom hela tiden kuken var inne i slidan, men jag hade ju fingrarna i hennes slida och tog på kondomen och så utan att tvätta händerna emellan. Även rörde den rätt mycket och kan säkert ha haft fingrarna någonstans innan.

Spana också in:

Då var andra försöket till ända. Gick åt skogen även denna gång[cry] Hade iofs druckit lite nu också, men känns inte som det är problemet. Känner mig bara så misslyckad som inte klarar av att ha sex fast när jag är 20. Säkerligen är nervositeten mitt största problem, men den är verkligen inte lätt att bli av med i sammanhanget när man ärligt talat är så efterbliven på denna punkt. Vet inte vad jag ska göra riktigt...
Granna:

Vi ska snart ha sex igen. Några tips så att inte samma sak händer? :S


Ungefär där har du problemet..
Gissar att du tänker "det får inte hända igen".. "kom igen, upp med dig nu".. osv.. Sådana tankar har Enbart motsatt effekt.
Du har med allra största sannolikhet inte erektionsproblem, utan det är bara nervositet, stress och tankar som blockerar.

Ni kan ju testa att före komma överrens om att det inte blir något penetrationssex, utan enbart mysa och smeka och förspela så att säga.
Då kan du släppa allt i huvudet om "kraven" på att den måste stå upp..
Använd din hjärna att känna efter vad som är skönt och njutningen. inte för att tänka..

Btw. alla killar/män får nån gång svårt att få upp den. Inget konstigt alls. Så sluta se det som pinsamt, och helst sluta tänk på de öht.

Lycka till =)
Granna:

Gick åt skogen även denna gång[cry]


Det händer alla!
Jag hade exakt samma problem första gången.
För att inte tala om varje gång jag har sex med en ny tjej.
Jag blir så jävla nervös och allt skiter sig.
Är du och tjejen tillsammans?
Ett tips då är att byta ut kondomen mot p-piller, lovar att det kommer gå bättre då.
Jag kan inte ha sex med kondom, funkar bara inte.
Och som någon ovanför sade, stressa inte.
Det är viktigt att det tar sin tid.
Ligg och mys, pröva petting, oralsex osv.
Så du känner dig bekväm med tjejen.

Till slut går det, jag lovar!
Lycka till.