Forumet - Sex för mycket i huvudet.

Sex för mycket i huvudet.

3315 0 12
Hej! Jag är 13 år gammal och tänker ganska mycket på sex. Jag onanerar inte så mycket men kollar ganska mycket på  porr och känner att jag blir varm. Ibland vill jag ha sex inte för att få det gjort eller liknande för det verkar vara en skön känsla. Jag skulle kunna ha typ sex med en tjej hon kan slicka av mig inte jag henne hehe ;) En dildo hade varit bra om man är två. På det sättet får jag känslan men blir inte av med oskulden. Problemet är att alla mina kompisar tycker sex är äckligt och sådär och har ingen att prata med. Hur ser ni på det hela ni i min ålder? Era tankar om sex?
Senast ändrad 22 Aug 2014, 15:42 av André Vifot Haas

Spana också in:


grisen: De flesta börjar nog i den åldern om inte tidigare.
Inget att oroa sig för :)
Sex är en del av livet och det är absolut inte fel att tänka på det

Försök hitta lite mognare människor att prata med om du behöver det.
(akta dig för pedofiler) Mognare människor.. Jag har en stora syster på 19 år men henne skulle jag aldrig kunna snacka sådant med. Snackar inte ens om jag behöver bindor eller liknande. Har ju lite äldre vänner med där är det samma sak-äckligt för dem! 
Mognare människor.. Jag har en stora syster på 19 år men henne skulle jag aldrig kunna snacka sådant med. Snackar inte ens om jag behöver bindor eller liknande. Har ju lite äldre vänner med där är det samma sak-äckligt för dem!
Pedofiler är något jag aktar mig för extremt!

Girlygirl: Hej! Jag är 13 år gammal och tänker ganska mycket på sex. Jag onanerar inte så mycket men kollar ganska mycket på  porr och känner att jag blir varm. Ibland vill jag ha sex inte för att få det gjort eller liknande för det verkar vara en skön känsla. Jag skulle kunna ha typ sex med en tjej hon kan slicka av mig inte jag henne hehe ;) En dildo hade varit bra om man är två. På det sättet får jag känslan men blir inte av med oskulden. Problemet är att alla mina kompisar tycker sex är äckligt och sådär och har ingen att prata med. Hur ser ni på det hela ni i min ålder? Era tankar om sex?
Det är verkligen inte ovanligt dina kompisar är säkert lika kåta som du hahah, men känn verkligen inte att du måste bli av med oskulden för som sagt det finns tid kvar, känner många som förlorade oskulden vid 16 eller 18. :)