Forumet - Sex före äktenskapet

Sex före äktenskapet

5750 0 267
Motivera era svar? Är sex före äktenskapet etiskt okej? Är det fel att ha sex med fler personer än den man är gift med? (Innan man gifte sig alltså)

Jag är faktiskt nyfiken på hur ni andra tänker, ni som brukar hänga i just det här forumet. Men jag säger redan nu att jag vill gärna läsa era motivationer till varför det är eller varför det inte är okej, men JAG kommer antagligen inte fortsätta långdragna religiösa diskussioner. Men som sagt, läser gärna.
sweetheart from hell:

Jag bryr mig inte (Du röstade på detta alternativ)


om man ska tänka moraliskt så är det väl nej, med tanke på att vi människor ska "skyla oss, akta oss, ej sticka ut, blabla" men idag ser det rätt annorlunda ut och därav är det även rätt givet att människor tycker att det är mer okej och vanligare att ha det.

personligen skulle jag göra det som känns rätt.

Spana också in:

sweetheart from hell:

Jag tror att vi tänker rätt lika, typ :p Och det här med att sex är något speciellt som bara bör delas med en person är bullshit tycker jag.


[y]

Och om det finns en gud tror jag han ger blanka fan i hur många, när och av vilken anledning man har sex. Är man allsmäktig tror jag man intresserar sig för annat.