Forumet - Sex i böcker, hur mycket tål ni?

Sex i böcker, hur mycket tål ni?

4447 0 89
Var hos agenterna häromdan, vi diskuterade vidlyftigt sexet i TT som jag skriver med Niklas Krog. Alla som har läst älskar hettan. Men vad gör vi 5 vuxna, vi sitter där runt vårt bord och gissar om det kommer att vara ok.

Boken är YA, Young adult, de har rätt hett sex och mycket för Turk & Timotej blir galet kära. Men är det för mycket oroar sig alla för. Jag oroar mig mest för att bli censurerad. Men enligt mig, när jag var nästan 18, var det ju sex man ville ha (ok, det går inte över). Och böcker som beskriver det, är det farligt? Eller är jag helt fel ute? Fattar att inte alla har haft det, alla kanske inte ens vill, men de som är redo. Tränade som en galning för att bli snygg och få sex, är det helt annorlunda nu eller?

Spana också in:

Lina Forss:

Tränade som en galning för att bli snygg och få sex, är det helt annorlunda nu eller?


Inte så avsevärt insatt. Men dem av det manliga könet vilket är vältränade och i allmänhet är attraktiva brukar givetvis agera och bli sedda som alfahanar av det motsatta könet.
Victor Ahlén:

Inte så avsevärt insatt. Men dem av det manliga könet vilket är vältränade och i allmänhet är attraktiva brukar givetvis agera och bli sedda som alfahanar av det motsatta könet.


Fattar att inte alla tränar. Men jag gjorde, och jag är tjej, var iaf, och inte var det för att man skulle må bra och få ett längre liv. Tror att det är ganska biologiskt det där, att många tänder på alfahannar/alfahonor. Men lika många gör det inte, och det ger förhoppningsvis tillvaron en bättre balans. Eller?
isola:

Få med skyddsaspekten bara, vill inte se fler säsonger av "Unga mödrar"


Vet inte om du är ironisk, men faktiskt handlar mycket om det, skydd, fast inte på ett moraliserande sätt. Sanningen är ju att det finns hundra skäl till att det ibland är svårt att stå på sig, fast att man vet så väl. Ibland räcker det med att hjärnan slås ut av lusten.
My dreams are her:

Inte för mycket, det ska vara lagom med detaljer och jag personligen gillar inte när det går inte på för mycket detaljer. Det ska mer vara erotiskt och stilrent än tufft och porrigt. Lite luddig förklarat men bättre får jag inte fram


Vi har diskuterat det där massor, gränserna mellan erotik och porr. Ibland skrivit två versioner för att kunna jämföra. Fick lära mig att sexscener ofta väljs bort att förlagen, inte för att de är för sexiga, utan just för dåliga.
Nintendo:

Fick tantsnusk av mammas väninna när jag var jätteung, knappt tonåring. Har överlevt

Men ja, är det en kärleksbok så är ju sex ofta en naturlig del av storyn och så länge det inte blir överdrivet mycket eller framkrystat så är det ju helt okej med snusk


Skönt att höra att du klarade det[bigsmile]. Diskuterade boksex med sonens tjej igår, hon sa just att det var bra, bara man slapp för mycket detaljer. Är dock bara 13, olika vad man vill åt. Men du säger nåt jätteviktigt, är det kärlek så är det lättare att skriva äkta.
Lina Forss:

Eller?


Givetvis. I mitt fall så har jag aldrig sysselsätt mig med någonform av sport under längre period eller likande vilket givit mig en kropp av en olympisk simmare. Dock så har mitt förhållande till det motsatta könet under tiden av puberteten varit utmärkt och succesivt blir utvecklas till det bättre. Alla har givetvis sin egendomliga charm vilket övriga finner attraktiv.

Så jag har aldrig varit orolig för min del att jag skall bli förbi passerad av det motsatta könet. Aldrig haft någonform av känsla riktad till det så har ej blivit påverkad av det. Men som sagt, jag är nöjd med tillvaron och jag och beter mig verkligen inte som den stereotypiska alfahanen, och ser mig varken som en.

Men jag kan varken påstå att det funnits någonform av balans vilket bestämmer lyckan inom sex/kärlek. Det är som du nämner det oerhört biologiskt och individuellt.

Aldrig varit så avsevärt insatt inom ämnet. Började nämligen fundera över det nu när du nämnde det.