Forumet - Sex med diabetiker??

Sex med diabetiker??

1804 1 29
Jag har en kompis som jag gillat lite ungefär senaste halvåret. Jag tror han gillar mig, och vill ha sex med mig. I höstas när jag var med honom så samlade jag till mig lite mod och frågade honom:
"skulle du kunna tänka dig att ha sex med mig?"
han svarade ja och jag blev överdrivet lycklig, men vi bara småskrattade åt det och efteråt var det som att inget hade hänt. Men jag tänker fråga honom på riktigt nu om han vill ha ett förhållande med mig. Jag är lite snuskig och kåt av mig så jag tänker fråga om han vill ha sex med mig också (när man är i puberteten som jag så är det ju okej att vara kåt [wink] ). Men jag hittade ett problem med det, han har diabetes. Är det farligt ifall han knullar mig även om han har kondom, kan diabetes smitta genom sex? Han är tjock också, tycker att det själv är ganska attraktivt på honom, men är sexet skönt även fast han är tjock?

Tacksam för svar! [smile]

Spana också in:

mynona:

Jag har observerat att du i tråden: "Gillar du personen ovan" sade något i stil med "Ja, trots användandet av hen"


Jaja i sak har jag inget emot hen egentligen, fan säg vad ni vill, men om någon använder det så utgår jag från att personen är lite dum i huvudet pga debatten kring det och att folk verkar göra en poäng av att använda det ibland.