Forumet - sex med ful tjej

sex med ful tjej

1926 0 48

Hej! Jag kommer kanske låta väldigt ytlig och elak nu men måste säga vad jag känner!

I helgen var jag iväg på fest. Jag blev mycket full och samtidigt kåt! Jag tafsade lite på min kompis och vi började prata om att ha sex. Just då kändes det som ingenting, ingen stor grej liksom. Så jag och min halvnära vän hade samlag den kvällen. Kan nämna att det är den andra gången och andra tjejen jag har sex med.

Dagen efter när jag vaknar upp, helt nykter, känns det skit. Varför gjorde jag det? Hon är dels min vän, och dels inte ett dugg snygg! Har ångest när jag tänker på det, mitt andra samlag var med en så "ful" tjej! Det är verkligen segt, känner mig liksom smutsig! Jag önskar det gick att spola tillbaka i tiden!

Så vad jag söker av er är väl stöd? Peppa mig gärna! Hur går man vidare efter detta? Jag ångrar mig så! Har ni varit med om liknande saker? Berätta! Hur ska jag fortsätta efter det här, mår dåligt pga det, och jag skäms som fan! Många där jag bor vet vem tjejen är och jag vill inte att detta ska komma ut till fler än de som redan vet!

Spana också in:


dröm krossare:

hahaha
vill också göra så

Gå ut och ragga då. Det är ju det Visionen går ut på, eller har du gängat dig? Gör slut isåfall.
Asha:
Paradoxen som uppstår när man samlar på erfarenheter att skämmas över. *facepalm* 
Jag skäms inte. Fittan har inget ansikte, nya damer varje helg är just min filosofi jag menar...varför käka blodpudding varje dag?