Forumet - Sex med måååånga?

Sex med måååånga?

1819 0 105
notfallingapart:

Nej, jag har redan haft sex med fler (Du röstade på detta alternativ)


Så ser det ut! Och jag har aldrig trott på filosofin att det skulle hålla att bara ha sex med en hela livet, åtminstone om man gillar sex mycket.

För min del har det varit väldigt givande att ha fått lite att jämföra med. Har man bara sex med samma person vet man ju inget om hur det är med någon annan. Det kanske inte alla bryr sig om, men en liten nyfikenhet för hur det är med någon annan finns nog hos alla som har haft sex en gång.

Spana också in:

notfallingapart:

Hos alla som haft sex med en partner [no-no]


Ja, nu menade jag sex EN gång. Visst kan man ha haft sex med 17 pers på samma gång. Men håll med om att det är vanligast att man har sex första gången med en person, en gång (den första gången är ju en gång)! Den gången menar jag! Har man haft sex en gång (troligtvis med en person), då blir man nog åtminstone längre fram i livet nyfiken på hur det vore att ha sex med någon annan!
notfallingapart:

Nej, jag har redan haft sex med fler (Du röstade på detta alternativ)


När jag såg rubriken trodde jag det handlade om antal personer vid samma tillfälle - o så frågaru om hela livet. E väl rätt naturligt att det blir flera under livet. Hur många kan ju variera sedan förstås, beror ju på när man träffar "den rätte". Fast jag har haft sex med flera på en gång också.