Forumet - "Sex" med någon som har flickvän

"Sex" med någon som har flickvän

3215 0 10
Okej nu är det såhär... Jag är 16 år och i helgen var jag på en fest som en i min pararellklass hade. På festen hittade jag en snygg kille som jag började strula med. Vi smekte varandra på "dansgolvet" och sedan drog vi till toaletten. På toaletten smekte vi varandra ännu mer och tillslut pullade han mig och jag sög av honom. Han ville ligga men jag kände: "nej, jag kan faktiskt inte knulla inne på en toa". När vi var klara sa han. Fan ja har ju typ flickvän. Jag sa: Är du serriös?. Han svarade: Ja. 

Förutom det så visade det sig att jag + 2 till i min klass som är mina närmsta strulat med samma kille... Många vet om detta nu och det känns som att folk tror jag är en sån som ligger med folks flickvänner. Jag visste inte om detta alls + inte heller att mina kompisar strulat med honom för ens dagen efter. Jag är rädd att folk ska se mig som en slampa... Vad tycker ni?

(Fick dessutom höra att han på en fest veckan innan låg med en annan tjej trots att hans flickvän var på festen..)

Spana också in:

Well, du visste ju faktiskt inte. Han borde ha tagit ansvar och berättat, så skulle säga att han är den som gjort fel i den här situationen. Om du vill undvika att det händer igen så kan du ju fråga om killen har en tjej, men du ska ju inte behöva göra det egentligen eftersom det faktiskt är hans ansvar.

Och förresten, om hans tjej inte vet om att han är otrogen mot henne så kanske du borde berätta det för henne.