Forumet - Sex med sitt ex

Sex med sitt ex

1258 0 15
Är det okej att ha sex med sitt ex ifall man har gått vidare fast hon inte har det?

Har gjort klart för henne att vi inte kommer bli ihop igen men hon vill fortfarande träffas för att ha sex. hon skriver fortfarande att hon saknar mig o vill försöka igen men jag svarar att det inte kommer hända.
Vill hon ha sex med mig för att försöka få tillbaka mig? Har hänt att vi träffades o hade sex. Fortsätter gärna med det [crazy] men vill inte att hon blir mer ledsen för det
thejonathan:

men vill inte att hon blir mer ledsen för det


Gillar hon dig fortfarande, vilket hon nog gör om hon saknar dig (eller så saknar hon det ni hade, de känslorna som fanns då och vill uppleva åtminstone dem igen), så känns det dumt att fortsätta.
Har man haft sex med känslor inblandade tidigare och sedan fortsätter trots att det är slut kan det nog påverka henne på ett negativt sätt om du inte vill annat än att ha sex, tror jag.

Vänta ett tag och se sen hur det blir istället.

Spana också in:

Har en kompis som atm befinner sig i samma position som du, han har fortsatt i ditt hypotetiska tänk men säger nu att det är jävligt jobbigt, dock var de lite fler faktorer i spelet där, men jag tycker om du inte har några känslor för henne och du "tror" hon söker förhållande som du inte pallar, tycker jag du ska försöka göra dig av med henne, även om det är jävligt frestande att doppa!