Forumet - Sex på olika sätt?

Sex på olika sätt?

1397 0 7
Jag har börjat märka en sak när jag tittat runt på massa olika forum. Folk lägger ut saker som; "min kompis kom över, sen förlorade jag oskulden. ", "jag träffade en tjej/kille sen hade vi sex.". Själv tycker jag detta är fel, men alla får tycka exakt som de vill. Jag tycker sex är speciellt. T.ex första gången. Jag är på g med en kille, och vi hade en väldigt djup konversation om sex (som bästa vänner) och vi båda sa att vi tycker det är något speciellt och att man ska vänta ett tag in i ett förhållande för att vara säker på att man verkligen ÄLSKAR personen. Tycker nästan det är skrämmande när nån säger att de haft det med en tjej på t.ex klubben sen en ny nästa dag. Vad tycker ni om detta? Kram 

Spana också in:

folk får göra som de vill men tycker sex är najsare med någon jag har en kärleksrelation till, men har också varit med om att kärlek utvecklats från att ligga med person första gången vi sågs. tycker människor ska ligga när helst de vill bara det är ömsesidigt. även om det är med förhoppningen om att något mer ska utvecklas eller om det bara är en engångsfyllegrej.

sinnessjuk uns: folk får göra som de vill men tycker sex är najsare med någon jag har en kärleksrelation till, men har också varit med om att kärlek utvecklats från att ligga med person första gången vi sågs. tycker människor ska ligga när helst de vill bara det är ömsesidigt. även om det är med förhoppningen om att något mer ska utvecklas eller om det bara är en engångsfyllegrej.

Bra svar