Forumet - Sex valet

Sex valet

2117 1 7
Hej. Jag har ett litet problem o det har nämligen med sex att göra. Jag ville vända mig hit till er för jag vill ha era ärliga tankar o åsikter om det hela så jag uppskattar om ni skulle vilja hjälpa mig lite här. Problemet lyder såhär: Jag är 19 o oskuld, det är något jag valt själv då jag inte kännt mig så sugen på sex. Men nu gör jag det. Jag har kontakt med två killar som är helt olika varandra, den ena gillar jag och vi kan kalla honom Emil. Med den andre så kör vi bara sexting så inge känslor involverade och vi kan kalla honom Johannes. Iallafall, jag har diskuterat sex med dem båda (obvious med Johannes). De båda vet att jag är oskuld, men problemet ligger i att Johannes kommer till den stad jag bor om en månad. Emil kommmer om två månader då han flyttat hit för att plugga. Och jag vet inte vem jag ska ha sex med. Det finns för o nackdelar med allt o även här. Emil är jätte snäll o jag börjar gilla honom ganska mycket men vill inte vänta med att ha sex med honom om det redan finns en möjlighet att ha det med Johannes. Men jag vill inte heller vara dålig i sängen med Johannes då vi ändå skrivit ganska grova saker. Så frågan är helt enklet. Tycker ni att jag ska ha de med Johannes först o sedan Emil med en risk att kanske såra honom fast vi inte är ihop eller vänta o bara ha det med Emil då det kan bli ett framtida förhållande? Och utgå från det att jag är fett nervös men vill ändå ha sex med dessa boys. Tacksam för era ärliga svar o jag ber omursäkt för den långa Bibeln ni tvingades läsa. / SexNervösTjej 
Det låter som att Johannes låter mer som en player och att Emil är the good guy. Jag vet inte exakt hur du umgås med Johannes utöver sex-textingar med honom, för om ni nu bara sextextar med varandra så låter det ganska värdelöst, det kan ju vara intressant för stunden men sen när man är där kan man ng ångra sig. Sen är det så jäkla dumt att bara för att man är kåt och vill ha sex och att då ha det bara för att man så gärna vill blir det någ gärna dumt. Jag är själv 20.5år och oskuld, så visst tror jag att du kan vänta, Emil blir nog skatten du vill helst av allt ha medans Johannes inte är mycket till skatt egentligen, av att tolka av vad du skriver av de båda.

trevlig-snubbe: Det låter som att Johannes låter mer som en player och att Emil är the good guy. Jag vet inte exakt hur du umgås med Johannes utöver sex-textingar med honom, för om ni nu bara sextextar med varandra så låter det ganska värdelöst, det kan ju vara intressant för stunden men sen när man är där kan man ng ångra sig. Sen är det så jäkla dumt att bara för att man är kåt och vill ha sex och att då ha det bara för att man så gärna vill blir det någ gärna dumt. Jag är själv 20.5år och oskuld, så visst tror jag att du kan vänta, Emil blir nog skatten du vill helst av allt ha medans Johannes inte är mycket till skatt egentligen, av att tolka av vad du skriver av de båda.
Tack så mycket för ditt svar o jag förstår precis hur du tänker. Jag känner själv att det "säkraste" sexet skulle vara med Emil. Men det känns lite "fel" att jag sparar mig till honom ifall vi inte funkar bra ihop. För angående min oskuld så jag känner att jag inte ger den till någon utan att första sexet bara är första gången man gör nå nytt om du förstår vad jag menar. 

Spana också in:


Lucy :
Tack så mycket för ditt svar o jag förstår precis hur du tänker. Jag känner själv att det "säkraste" sexet skulle vara med Emil. Men det känns lite "fel" att jag sparar mig till honom ifall vi inte funkar bra ihop. För angående min oskuld så jag känner att jag inte ger den till någon utan att första sexet bara är första gången man gör nå nytt om du förstår vad jag menar. 
Fat tänk att du lär egentligen fungera sämre med Johannes än med Emil. Emil verkar hursomhelst uppfylla de kriterier som du vill få uppfyllda. ;)
Det är så lite så! :)
Att ha sex första gången kan både va svårt..då man är nervös somtjej och då lätt spänner sig och allt blir skit o gör ont...men det kan också bli väldigt mysigt om man är med en lite mer erfaren kille som kan "ta det lugnt" i början o "visar" haha.. men ja liksom du kanske fattar... 

Jag har själv haft sex med 3 oskulder och sålänge man vet det så tar man bara det lite lugnt i början..kjollar så de inte gör ont o sen är allt bra :) 

Jag är nöjd 10 år senare (idag) att jag "gav" min oskuld till en tjej jag gillade då..

har du väntat i 19 år tycker JAG att du kan vänta 1 månad till på kille nummer 2 :) 

Jag tror allt blir bättre då..lek du lite med fingrarna sålänge :) 

//WDK

Lucy : Hej. Jag har ett litet problem o det har nämligen med sex att göra. Jag ville vända mig hit till er för jag vill ha era ärliga tankar o åsikter om det hela så jag uppskattar om ni skulle vilja hjälpa mig lite här. Problemet lyder såhär: Jag är 19 o oskuld, det är något jag valt själv då jag inte kännt mig så sugen på sex. Men nu gör jag det. Jag har kontakt med två killar som är helt olika varandra, den ena gillar jag och vi kan kalla honom Emil. Med den andre så kör vi bara sexting så inge känslor involverade och vi kan kalla honom Johannes. Iallafall, jag har diskuterat sex med dem båda (obvious med Johannes). De båda vet att jag är oskuld, men problemet ligger i att Johannes kommer till den stad jag bor om en månad. Emil kommmer om två månader då han flyttat hit för att plugga. Och jag vet inte vem jag ska ha sex med. Det finns för o nackdelar med allt o även här. Emil är jätte snäll o jag börjar gilla honom ganska mycket men vill inte vänta med att ha sex med honom om det redan finns en möjlighet att ha det med Johannes. Men jag vill inte heller vara dålig i sängen med Johannes då vi ändå skrivit ganska grova saker. Så frågan är helt enklet. Tycker ni att jag ska ha de med Johannes först o sedan Emil med en risk att kanske såra honom fast vi inte är ihop eller vänta o bara ha det med Emil då det kan bli ett framtida förhållande? Och utgå från det att jag är fett nervös men vill ändå ha sex med dessa boys. Tacksam för era ärliga svar o jag ber omursäkt för den långa Bibeln ni tvingades läsa. / SexNervösTjej 
Emil, han har känslor för dig! 'Johannes' är ju uppenbarligen bara ute efter ett ligg