Forumet - Sexleksaker till män

Sexleksaker till män

6545 0 26
Jag skulle gärna vilja ha en sexleksak. Jag har testat att lyxrunka några gånger, men jag vill ha det skönare än så. Någon som rekommenderar en sexleksak? För några år sedan testade jag att stoppa upp en penna i rumpan, men det gjorde väldigt ont. Betyder det att jag är väldigt trång och köra upp en dildo eller något liknande?

Spana också in:

Jag funderar på att köpa en Fleshlight :P har typ kollat runt på 20 olika sidor, och var jag läst så skall dem vara väldigt awesome. Vissa hävdar att dem är bättre än original, dels för att leksaken inte gnäller [badgrin]

http://www.fleshlight.se/


Penna? Aj... Testa något tjockare... Vad för något? - Ingen aning då den världen är bortom min räckvidd än så länge xD


Men ett skit bra tips som jag dock är säker på. - Och nej det är inte ett skämt. Och är dessutom väldigt billigt.

1. Ta en 0.5l tom flaska.
2. Skär av toppen, fram till diametern är lika stor resten av flaskan.
3. Ta två tomma fryspåsar och rulla dem runt kanten där du skurit av, och tejpa fast dem.
4. Koka några dl makaroner och häll sedan i dem i flaskan. Observera att inte de ska vara för varma xD Är inte vidare härligt. Dock INTE för kalla, då minskar känslan avskyvärt.
5. Resten behöver jag inte tala om. [cute] Men har du typ något glid i så kommer du spilla en del makaroner. Så kör med endast lite eller utan, eller kanske en kondom? Jag brukar inte ha något xD Och tro mig att det är värt! Är du oskuld och bara runkat så är det som natt och dag vill jag lova xD Så det är väl bara att det tar tid att göra den.

Läste att någon annan hade två vattenballonger med ljummet vatten i, och sedan på något sätt lyckats sätta fast dem i flaskan. Det skulel också vara härligt. Har dock inte testat, men inte värt skulle jag tro. Så mycket fritid har inte jag xD