Forumet - Sexlista

Sexlista

5378 0 108
Då jag och Capture saknar egentliga hobbies så drabbas vi ibland av rådlöshet när det gäller saker att göra tillsammans. Förvisso uppskattar vi båda att spela SNES och äta choklad - men kanske inte varje kväll.

Därför har vi kommit på att vi ska anstifta en sexlista. Mer specifikt, en lista över platser eller vis att ha sex på. Då jag vet att ni är en hög med perverterade snuskhumrar så tänkte jag därför be er att sätta ihop nämnda lista.

Några regler:
* Vi binder oss absolut inte till att genomföra några av de saker ni kommer på. Vi ser dem endast som förslag.
* Förslagen får inte innehålla fötter inom annan kontext än att transportera sig alternativt att stå på.
* Capture tar den inte i tvåan ([cry]).
* Sex med fler än två deltagare är omöjligt, då vi inte känner någon som skulle vara villig att ha sex med oss.

Ytterligare regler kan komma att läggas till eftersom ni kommer på nya sätt att äckla mig. [smile]

Så, go go go!

Image

Spana också in:

Oväntad:

Bra att veta vad ni har avklarat redan ju.


Det vi har avklarat kan vi ju helt enkelt göra igen annars. [smile]

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Nästa sommar (eller så snart som möjligt) så borde ni ta och bila ner hit till mig och Mario, och göra en sexsemester av det hela (som förstås tar slut när ni kommer fram till oss, då får ni leva i celibat under ert besök, eller sova i bilen).


Vi pratade om det igår. Men vi kom fram till att vi skulle vara tvungen att få med oss fler UM:are så att inte bensinkostnaden blev så brutal. Problemet är då att jag inte vet hur uppskattat det skulle vara att vi stannade och hade sex överallt. [blush]
Åtta:

Vi pratade om det igår. Men vi kom fram till att vi skulle vara tvungen att få med oss fler UM:are så att inte bensinkostnaden blev så brutal. Problemet är då att jag inte vet hur uppskattat det skulle vara att vi stannade och hade sex överallt. [blush]


Meh. Ni får spara så att ni har bensinpengar! Om ni börjar nu så borde ni hinna spara så att ni har råd med bensin och mat och allt nästa sommar [no-no]
3665030:

Utsiktsplatser, högt upp på berg, på stranden med utsikt över en sjö, högt upp i ett träd, var som helst på eiffel-tornet, mitt i en rondell.


Utsiktsplats, berg, strand vid sjö (hav måste väl också godkännas?) och rondell uppskrivet. Eiffeltornet blir lite krångligt. Högt uppe i ett träd verkar också väldigt svårt.

klåparen:

på ett tak!!!!


Okidokie.

Listan:
[ ] Utsiktsplats
[ ] Högt uppe på ett berg
[ ] En strand
[ ] Rondell
[ ] Tak
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Fast helst inte när du kör kanske.


Det här bara måste de göra, ha sex när man kör bil! Det finns inga lagar om det så länge de har säkerhetsbälten så stoppar polisen dem så - kan polisen inget säga. Dock kanske det är bättre på motorvägar och andra ställen där man mest kör rakt fram. Avsugning/avrunkning av föraren är exempel på saker som går att göra i förarsätet.

Jag menar,, jag kan sitta och chatta när jag kör bil, samtidigt som jag äter middag och knäpper bältet. Så varför inte ha sex när man kör?


Hitta ett ställe i en kyrka och ha sex.
3665030:

Det finns inga lagar om det så länge de har säkerhetsbälten så stoppar polisen dem så - kan polisen inget säga.


Jo. Vårdslöshet i trafik kallas det. Dock är jag ju lätt på avrunkning/avsugning medan jag kör. [party]

Listan:
[ ] Utsiktsplats
[ ] Högt uppe på ett berg
[ ] En strand
[ ] Rondell
[ ] Tak
[ ] I bil medan jag kör
[ ] Kyrka
Det var en annan grej, jag nämnde det här för en vän och fick direkt en porrfilmsklipp i temat. Du vet vad en klättersele är? Om båda hänger någonstans mitt i ett berg i sele (det tillhör inte nybörjar-säkring att göra det här, men det finns med i en del kurser och jag är beredd att visa hur man gör) så kan man ha sex hängandes i luften, fatta vilka ställningar man kan göra! Bättre än trädgrejen då man inte kan ramla ner.
Åtta:

Det vi har avklarat kan vi ju helt enkelt göra igen annars. [smile]


Mja jo. Jag och min pojkvän satsar på att hitta en bra ek att ha sex under, men jag minns inte varför. En trappuppgång är obekväm och bra. Ni kan klättra upp på någon främmande människas balkong och ha sex. I en båt mitt på sjön. Och om ni hittar en främmande par som har sex, så lär ni ju naturligtvis ha sex bredvid dom. Och så borde ni tävla om vem som är bäst på valfritt moment på sneset samtidigt som den andra utför oralsex, men det kanske ni redan brukar syssla med.
Vi får väl rapporter om vad ni klarat av sedan väl?

Sex i havet (saltvatten is teh shit)
Sex i andra människors sängar, helst främlingar
Sex involverande grönsaker. Meloner, morötter, gurkor, och dylikt tycks välanpassat.
Generellt sex involverandes mat
Sex när den ena är avdäckad (kan behövas viagra)
Häx-sex: Tänd femhundraelva levande ljus, bränn av rökelse tills det sticker i ögonen och ni inte kan se handen framför er, och var i ett litet rum utan annat än ljusen. Ha en kristallkula nära till hands.
Sex på en scen (kontakta bara nått hippieband och se till att inte raka er på ett tag innan, de vill säkert ha något sådant. Googla Fuck for Forest Video så förstår ni)

Det var de jag kunde komma på på rak arm. Lär återkomma med fler perversioner.

3665030:

utomhus sex


Särskrivning! Det blir 37 varningspoäng! [no-no]