Forumet - Sexlusten borta, byta p-piller?

Sexlusten borta, byta p-piller?

5373 0 31
Jag har gått på Neovletta 28 i ca 2½ år och nu det senaste känner jag att sexlusten försvinner helt. Enda gångerna jag är på humör för sex är nästan alltid den veckan jag har mens (är nästan överkåt då).
Är det någon som har bytt p-piller för att ni har haft samma problem?

Spana också in:

bloodflowers:

Ja, jag tror jag ska byta. Men samtidigt så fungerar dom ju så bra utom just det.


Hehe, jag är lite rädd för att byta just för att det har ju faktiskt fungerat jättebra förrutom detta. Det känns lite som om jag byter nu så kommer det att krångla jätte mkt och så[cute] Skulle vara kul och veta om det va ngn som har haft samma problem som bytte så man kan fråga om det blev bättre [smile]
_bling_:

Är det någon som har bytt p-piller för att ni har haft samma problem?


Jag äter celest 28 jusst nu och har fått resepå på yasmine som ska öva välbefinnandet och massa andra posetiva grejjer. Jag ville byta eftersom celest fick mig att bli extremt känslig och jag tappade all sexlust. Blev i princip bara kåt när jag hade mens [shake] Eller va full XD
Usch säger jag... Har tagit Neovletta 28 i två år nu och senaste halvåret har sexlusten så gått som försvunnit. Innan var jag jue helt vild =D men nu känner jag mig så himmla tråkig och taskig mot min sambo =/ Visst det funkar att ha sex ibland, men måste då ha ett lååångt förspel och vara jävligt kåt för att det ska funka (är så torr så det gör förbannat ont och blir ibland jätte svullet efter sex). Min sambo brukar säga "nu har det gått fyra veckor sen vi hade sex...!" Och det har gått längre tid än så ibland! Eftersom jag inte har någon sexlust, det gör ont när jag väl har sex så vill jag jue inte ha sex, inte kroppen iaf men huvet vill. Man blir jue för tusan deprimerad!!!

Jag funderar på andra alternativ än p-piller... Visst en positiv sak är att jag har fått större bröst, och de kommer väl krympa om jag slutar. Men hellre ett riktigt sexliv än en kupa större eller mindre! Det jag då funderar över är spiral...? Kommentarer?
Jag har läst runt på andra ställen och verkar som att de som byter bara får andra problem, som krongel med mensen och så. För krongel med mensen har jag inte heller, och verkar inte som om någon annan har det (visst en del kan ha problem första månaderna men sen brukar det bli bra) Och dessutom så har jag fått humsvängningar som heter duga och har blivigt så känslig. Min sambo får stå ut med mycket kan jag säga!

Vore skönt att slippa tänka på att ta de där pillrena och bli av med besvären! Jag hade det bra innan!