Forumet - sexrobotar

sexrobotar

1391 0 25

Spana också in:

Feminister lobbar emot detta. Enligt dessa feminister skulle kvinnliga sexrobotar leda till ett ojämställt samhälle.

http://www.bbc.com/news/technology-34118482

Citat från länken:

She believes that they reinforce traditional stereotypes of women and the view that a relationship need be nothing more than physical.
"We think that the creation of such robots will contribute to detrimental relationships between men and women, adults and children, men and men and women and women," she said.


Tror dock det kommer att ta ett tag innan de blir populärt på marknaden. Robotar idag är ju bara creepy. Skulle tippa på att om cirka 15-25 år så har de utvecklat en robot som är tillräkligt männsklig. Men de skulle nog vara svindyra så då får man antagligen vänta minst 10 år till innan de blir något som vanliga människor har råd att köpa.
Skitbra, för dom som gillar vanligt sex.
Men om man har vissa sexuella preferenser (läs fetischer) så går inte det att ersätta med robotar.
Men i övrigt ser jag det som en bra idé med sexrobotar, framförallt för de som har problem med att få sex med människor.

Förlora oskulden med en robot, ja... Varför inte... Men räknas det verkligen som en sexuell erfarenhet då? Bara en tanke.

Musan: Bara inte elektroniken börjar strula och orsaka faror. Kanske känns säkrare med en vanlig docka utan massa teknik ;)
Men vill ju ha den där Fuckmaster 5000 med pulserande vagina med 6 olika lägen och stretchbart anus, med inbyggt 7.1 surround sound ljudsystem där jag kan få höra orgasmer på 134 olika språk som jag hört så mycket om på internet.