Forumet - Sexuell läggning

Sexuell läggning

922 2 17
Tråden har 17 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Spana också in:

jag vet inte riktigt. jag pratar med mina tjejkompisar om snygga killar och attraheras av killar för det mesta. Men jag var tillsammans med en tjej för undefär ett år sedan och hon var en av de bästa sakerna som hänt mig! Vi träffades och varje gång vi såg varandra kramades o kysstes vi. höll varandra i hand, gick på dejt, hånglade osv. allt sånt som man gör med killar - fast med tjej. det var mycket enklare att prata med henne och vi var som bästavänner. jag var riktigt kär i henne, haha! sedan kom dagen då hon blev mobbad av de på hennes skola för att de hade sett oss hålla varandra i hand och kyssas. efter kanske 1 månad orkade hon inte mer och vi var ”tvungna” att göra slut enligt henne. :/ men i alla fall, tror jag inte att jag är bi. ska berätta  hur jag tänker mig min läggning.

jag tänker mig själv inte som bi eller hetero eller något annat. Jag tänker mig själv som en tjej som är öppen för allt. om jag skulle bli kär i en icke binär person eller någon som är trans skulle det vara okej för mig! jag tänker mig bara att love is love och att för mig spelar det ingen roll vad människan jag gillar identifierar sig som.

sorry för lång text men tyckte att det var roligt att skriva av mina tankar, haha!  
Jag kan inte dessa ord, heheh. Även om jag förstår vad de betyder nu så är de inget jag brukar skriva eller säga. Men killar såklart, har träffat mer kvinnor som är ihop med varandra än killar. Är det lättare för tjejer och bli ihop med tjejer? Öppet?

Och efter sett en japansk boys love så börjades det kittla lite där, samt min favoritkonstnär. Det är också ett nytt intresse som blivit starkare idag sen 2009. Så drömmer om att börja måla lite nakenhet Rodnar
Heterosexuell, tjejer är det bästa som finns.
Jag är gay I think 
Bi, dock är jag oftare mer attraherad av kvinnor än män, tror jag insåg det när jag var runt 12-13 kanske, men tänkte inte mycket på det och kallade mig själv hetro fram tills jag var runt 20 då min attraktion för kvinnor alltid varit högre än för män (det var då jag insåg att bisexualitet inte är svart och vitt, utan snarare nyanser av grått, innan dess hade jag fått det bankat i mitt huvud att bisexuella alltid var lika attraherade av män och kvinnor, vilket självklart inte är fallet).
Jag är bi (bzz bzz kommer sticka dig din jävel c:< ) kom på det när ja va typ 13-14 började kolla på porr och såg massa söta killar men när ja VERKLIGEN visste det var när ja blev stört kär i den populäraste killen i skolan och vi var bra kompisar och hadde vart det sen små och ja sa aldrig till någon det men ord gick lite runt vi små logg mot varandra och PANG han försökte kyssa mig (2 gr faktiskt) men ja bakade för hans vänner såg på och så blev de inget :P minns att ja drömde en gång att vi hånglade på bussen men nee idag är han duchebag och fotbolls huligan och vi har ingen kontakt