Forumet - Sexuella trakasserier från en kompis.

Sexuella trakasserier från en kompis.

606 0 73
En tjej jag känner, brukar varje dag taffsa på både mig och andra tjejer. Ibland försöker hon stoppa in handen innanför ens underkläder och ibland kan hon hålla fast en och taffsa överallt.
Hon gör det när alla ser, men hon inser bara inte hur fel det är.
Hur många gånger jag än säger sluta, så säger hon bara att jag är överkänslig. Slår man till henne på käfften gråter hon, men efter 2 dagar fortsätter hon. Hon tycker att det är helt normalt att göra så här mot andra, bara för att hon själv inte tycker att det är något fel med det. Jag vet inte hur jag ska få henne att sluta, vad skulle ni gjort?

Spana också in:

Schavone:

t?


Jag praktiserade på ett dagis en gång, och om det var någonting jag fick med mig där ifrån så var det att barn som skriker och bråkar och tafsar för att få uppmärksamhet, GE DOM uppmärksamhet.

Jag har en kompis som brukade göra samma sak, han har dock slutat med det men...
Pröva att ge henne uppmärksamhet och försök att hitta någonting ni har gemensamt som inte innehåller att hon tafsar på dig, typ ta reda på vad hon har för hobby och prata om den så fort hon försöker tafsa.

Tror inte att våld löser det :P
Var snäll
Schavone:

då skäller hon ut en och säger att man går bakom på ryggen på henne


Men wtf tjata om hjälp till hennes föräldrar eller ngt i alla fall. Om du kan putta ner henne för en trapp och kasta en sten i hennes huvud kan du väl ta att hon tycker att du snackar bakom ryggen på henne. Du gör ju det för att hon beter sig på ett sätt som besvärar dig.
Hjärtlös:

rekommenderar att byta klass alternativt skola


Går bara med henne i en månad till, sen slipper jag henne!


Dan_the_ironman:

Jag skulle kolla denna djupt in i ögonen och säga med en väldigt seriös ton att antingen så slutar den med det eller så kommer den bli ett finger fattigare.


Hon skulle inte ta det seriöst, förmodligen imitera mig.
Något som faktiskt skulle funka skulle vara att hälla vatten på hennes teckningar som hon får damp om man petar på. [rolleyes]