Forumet - Sexuella trakasserier: på krogen/på fest

Sexuella trakasserier: på krogen/på fest

1341 1 40

har du blivit utsatt för sexuella trakasserier (eller annat sexualbrott) på krogen eller på en privat fest?

om ja, hur reagerade du? kunde du avleda situationen?
var det av någon du kände? om så, hur hanterade du er relation efteråt?
såg någon? om så, fick personen lämna platsen?
hur påverkade det din självbild?

Senast ändrad 16 Sep 2013, 16:35 av André Vifot Haas

Spana också in:


Aldrig i livet: Ja, flera/många gånger (kille)

mest på klubbar och sånt.

vissa gånger har jag låtit personen fortsätta (typ tafs, smek osv) för att jag inte kunnat förmå mig att säga ifrån på något vis. oftast säger jag dock till (vilket brukar funka bra) eller går därifrån.

alla tror att bögar är harmlösa och mysiga. det behöver de inte vara.

kukoxo: har blivit neddrogad oxå = )
jag med.

blev aven utsatt for ett valdtaktsforsok for nagra ar sedan men lyckades sparka honom mellan benen och ta mig darifran innan nagot hande. annars ar det val "det vanliga" dvs att man blir tafsad pa/att killar vagrar lata en vara ifred nar man ar pa nagon klubb eller pa vag hem sena kvallar. har nog tappat rakningen over hur manga ganger det hant

du gillar att suga kuk, va? hur många har du runkat av? det syns att du är kåt, du är en sådan som haft sex med många, eller hur? snälla, följ med mig ner i källaren. du får plats med minst tio kukar i munnen. följ med hem till mig så kan vi ha det lite mysigt. du kan få träffa mina kompisar, jag fixar drinkar till dig. vill du vara med i en porrfilm? följ med mig in i den där busken. 


kukoxo:
hur? om du vill säga
var ute en kvall men var inte sarskilt full. borjade plotsligt svettas floder och kanna mig yr och sedan svimmade jag. akte till akuten och dar sa de att det mest troliga var att jag blivit drogad.

minns att tva killar var ganska pa mig den kvallen och att jag stallde ner min drink pa ett bord och vande mig om (dumt men tankte liksom inte pa att nagot kunde handa) for att prata med en av dem, innan det madde jag fint

En gång, av en bög........ Han tog mig på räva. Reagerade inte så mycket sa väl typ "jävla bögjävel" och gick. 

Senare samma kväll så låg samma kille utanför ned mot resecentrum med gissningsvis spräckta ögonbryn, bruten näsa och annat smått och gott. Han fick hjälp av personal. Tyckte lite synd om honom nästan ändå. Eller ehh, vettefan.


Gruvan: En gång, av en bög........ Han tog mig på räva. Reagerade inte så mycket sa väl typ "jävla bögjävel" och gick. 

Senare samma kväll så låg samma kille utanför ned mot resecentrum med gissningsvis spräckta ögonbryn, bruten näsa och annat smått och gott. Han fick hjälp av personal. Tyckte lite synd om honom nästan ändå. Eller ehh, vettefan.

lol att använda sexualitet som skällsord