Forumet - Sexuellt förvirrad

Sexuellt förvirrad

604 1 5
Hej,

Jag har ett stort problem gällande hur jag ska förhålla mig när det gäller min sexualitet:

Vad gäller mina kompisar består de till allra största del av killar även om jag har ett fåtal tjejkompisar också. Jag tog studenten i höstas, och under gymnasietiden ansågs jag som en av de snyggaste killarna på skolan bland tjejerna. Dessutom var jag en vältränad idrottskille som var väldigt social och på elitnivå i min sport. Med start i ettan på gymnasiet så festade vi ett par gånger i månaden. Då hade jag extremt lätt för att dra tjejer till mig, dock hände det inget mer än att jag hånglade med några olika. Det kändes jättebra och jag blev kåt av det. På hösten i ettan hamnade jag i säng med en tjej efter en fest (vi var fulla). Dessvärre så hade jag jättesvårt att få upp den och när det till slut gick, efter att hon sugit av mig ett tag, så blev det jättefumligt och när jag till slut trängde in i henne så kom jag väldigt fort. Jag skämdes grymt mycket direkt efter och jag gick hem till mig direkt efter det. Givetvis hade det läckt ut så att många visste om det på måndagen efter. Mina polare som själv hade haft sex innan tyckte att jag skulle vara stolt och fortsätta så bara. För min egen del kändes det bara pinsamt när jag tänkte på det.

Under skolveckan efter fick jag ett par flirtiga sms ifrån tjejen jag hade satt på helgen innan (hon ville ses igen). Hon var riktigt het hade jag tänkt innan helgen, nu tänkte jag bara att hon var snygg typ. Men det dröjer tills helgen efter innan jag träffar den bruden igen, och då är vi båda åter onyktra. Efter ganska kort tid börjar vi på att hångla och jag märker ganska snart att hon vill ligga igen (jag är inte kåt alls, utan det känns konstigt bara). Till slut så ger jag efter i alla fall, och vi går in på min polares (som har festen) toalett. Det stora problemet nu: Jag kan inte få upp den alls, vad hon än gör. Så det slutar med att hon säger nåt med att "Det gör inget, det händer alla nån gång", och vi går ut igen. Nu tror alla på festen att vi legat, vilket gör att jag känner mig ännu mer obekväm.

Efter detta har det varit samma visa om och om igen med olika tjejer (känns bara värre och värre). När jag kysser tjejerna känns allt grymt bra, men det är när vi börjar ta på varandra som allt knyter sig. Har aldrig lyckats få upp den med en tjej efter detta (det har kommit till att jag ska ha sex med tjejerna minst tio gånger efter detta och aldrig fått upp den igen). Nu har jag kommit till en punkt där jag känner att jag har grymt dåligt självförtroende gällande sex tack vare detta och nästan aldrig vill gå ut längre när polarna frågar.

Några paradoxer:

* Jag tänder fortfarande på tjejerna så länge vi inte går längre än lätt hångel

* Har inga problem att runka när jag är själv och tänker på en brud och sen komma.

* Blir grymt kåt av att kolla på lesbiskt porr och solotjejer.

* När jag kollar på vanlig porr får jag upp den, men kan inte komma.

* Jag har aldrig blivit sexuellt attraherad av en kille, även om det är ganska många killar som raggat på mig. Det känns bara grymt äckligt om jag skulle kyssa en kille (har aldrig testat detta). Har heller aldrig blivit kåt av en annan killes kuk eller så (som mest imponerad typ, inget sexuellt alltså). Så jag kan ju troligtvis inte vara bög. Alla mina polare tycker jag är en fittmagnet, som kanske svalnat lite på slutet bara.Detta känns som ni förstår extremt jobbigt, och är inget jag har kunnat prata om med någon. Speciellt inte med mina kompisar.

Jag fattar inte.

Vad har jag för fel?


Filip
Filip93:

Vad har jag för fel?


Omöjligt att svara på, men jag tycker inte du ska ha så stor press på dig själv vad gäller det här. Har du tänkt på att du kanske inte tänder på alla tjejer som du festar med? Din kropp kanske säger ifrån för att du egentligen vill känna dig mer trygg med tjejen innan. Det finns en festkultur som säger att man ska hångla med första bästa. Vem fan vill leva så egentligen? Vad är oddsen för att man har sexuell kemi med så pass många personer, även om man är full? Och varför är det så viktigt att kunna ha sex när som helst, hur som helst?
Är det verkligen såna krav som ställs på killar i samhället?

ta det lugnt och ha sex med en tjej du har en relation till i istället.

Men om du verkligen är orolig så varför inte gå till ungdomsmottagningen och fråga? det kanske är ett medicinskt problem..

Spana också in:

har ej läst all text men svarar på dina paradoxer:

Filip93:

* Jag har aldrig blivit sexuellt attraherad av en kille,


det var samma här för mig, men hade blivit kär i en kille!

Filip93:

* Jag tänder fortfarande på tjejerna så länge vi inte går längre än lätt hångel


samma för mig förutom det där med hångel. slutade tända redan vid hångel

Filip93:

* Har inga problem att runka när jag är själv och tänker på en brud och sen komma.


var samma för mig

Filip93:

* Blir grymt kåt av att kolla på lesbiskt porr och solotjejer.


delvis, titta inte mkt på lesbiskt porr men solotjejer blev jag okcså kåt på

Filip93:

* När jag kollar på vanlig porr får jag upp den, men kan inte komma.


ok detta har aldrig hänt mig


men det som är grejen är att jag i princip gick från gay till straight. idag var det typ 4-5 år sedan jag va kär i en kille. killar blir bara dryga o jobbiga desto äldre dom blir :I
Kanske "knyter det sig" för att själva sexsituationen blir obehaglig? Kanske är du undermedvetet orolig för att inte kunna prestera bra (typ, få upp den, inte komma för tidigt) och blir stressad av detta. Om man blir stressad på det sättet kan det vara svårt att känna kåthet. Kan det vara så tror du? Hur skulle det kännas att bara hångla, utan att ha sex?

Tyvärr tror en del människor att killar alltid vill ha sex, vid alla tillfällen. DET ÄR EN MYT!!!

Kom ihåg att sex ska vara njutbart för alla inblandade parter, både innan, under och efter. Du måste absolut inte ha sex med en tjej, bara för att hon är kåt på dig. Du har rätt att säga nej, och hon har en skyldighet att acceptera det. Så det så.