Forumet - Sexuellt ofredande?

Sexuellt ofredande?

1107 0 32
Är så arg så jag vill sjunka genom jorden.
Träffade en kille i förrgår som var lite äldre än mig (Han var 19 och jag är 14). Vi satt och pratade lite och helt plötsligt tar han på mitt lår och säger något, tror att han sa "Lilla gumman" eller något sådant. Jag brydde mig inte och tänkte att han kanske inte menade något med det. Det var ju faktiskt bara på låret.
Men helt plötsligt så trycker han mig mot en vägg och tar på min röv och säger att jag är sexig. Jag blev väldigt förvånad och cyklade därifrån.

Men en sen igår träffade jag honom igen! Otur. Han var med några av sina kompisar och min bästis bad mig att komma, jag visste inte att han skulle vara där! Hur som helst så ber han om ursäkt och säger att det var omoget av honom att göra sådär helt random. Jag gav honom en chans till. Allting gick superbra och vi pratade och skrattade massor. 

Tillslut så bad han mig att åka bakom honom, så jag satte mig bakom honom och vi drog därifrån. Jag frågade flera gånger var vi skulle men han sa bara "Jag vill inte vara med dom så vi drar ifrån dom". 
När vi var ensamma så började han ta på mig och försöka klä av mig, och när jag försökte ställa mig upp så drog han ner mig i hans knä igen. Jag sa till honom ordentligt och sa att jag skulle berätta för mina föräldrar om han fortsatte, han blev rädd och åkte därifrån. Och där satt jag i skogen helt ensam och visste inte var jag skulle ta vägen. Mitt ex ringde och kom och hämtade mig! Det var verkligen räddningen.

Borde jag anmäla det? 

Spana också in:


Fkpaw:
Menar bara att det är så sjukt att vi ska behöva övertyga henne om hon är sexuelt ofredad elr inte.  Känner hon sig på något sätt kränkt eller ofredad så är gjordes det tydligen på fel sätt o hon borde inte behöva ta det.
tolkade det som om du inte ansåg detta vara sexuellt ofredande