Forumet - Shampoo

Shampoo

340 0 6
Hej! Det är så att jag har VÄLDIGT tunt och VÄLDIGT ljust hår.
Blond då, fast jag tycker inte att min blondfärg är särskilt fin. den ser typ "blek" ut. Folk har tipsat med silverschampo och säger att det tar bort de gula tonerna och gör det "blondare". Men vadå blondare? Vitare? Jag vill hellre ha lite gulblond. Sådnadära shampon för blonda hår, vad gör dom då? och vad finns det för shampon ni kan rekommendera (eller andra tips) för att få tjockare och fylligare hår?

(Hatar att mitt hår är såå tunt, får ingen volym)
Tack för svar.

DSC09903.JPG

Jag vet inte om det här är bullshit men jag har för mig att om jag byter hårprodukter lite då och då så blir resultatet bättre. Jag brukar i alla fall använda mig av schampo/balsam från frisören men jag vet också ett billigare schampo/balsam som är sjukt bra för håret men jag har glömt bort vad de heter. Ska kolla. Återkommer.

Spana också in:

Köp ett shampoo från Lush, det mesta annat är skit. Tro inte på vad reklamerna säger om de stora märkena, de innehåller alkohol som torkar ut och sliter håret samt silikon som sätter sig som en hinna runt hårstråna, vilket sliter på håret och gör det svårare att blöta ner, dessutom är varken alkohol eller silikon bra för hårbotten.

Lushs shampoon och balsam kostar mer än vanliga shampoon, men innehåller bara naturliga ämnen samt noga undersökta, sk säkra, syntetiska ämnen, de är även drygare och man behöver inte använda lika mycket shampoo som man annars behöver (förutom i början då silikon finns kvar i håret, det kan ta ett tag innan all silikon är väck). Jag använder Daddy-O som är ett shampoo för blonda som ger mer volym, hjälper torrt hår samt doftar viol, helt underbart. Använder balsamet veganese som är det ända balsamet på marknaden helt fritt från animaliska produkter (de enda animaliska produkter Lush använder är lanulin; ett ämne som utvinns då man kokar ull, ägg från frigående "ekologiska" höns och mjölk).

Annars kan jag rekommendera olivtvål eller honungstvål.