Forumet - She broke up now i want her back

She broke up now i want her back

224 0 3
Min flickvänn (ex) och jag va tillsammans i tio månader och hon betyder mer än allt för mig. Vi har gått igenom det mesta och de va mycket ONÖDIGA bråk i vårt förhållande, tex, det är okey för henne att göra saker i vissa situationer men när jag gjorde samma sak gick världen under, typ. och mycket svartsjuka, ganska överdrivet. men iaf, så döljer hon saker för mig ganska ofta och jag blev less på det eftersom vi tidigare kommit överens om att vara ärliga mot varann men det gick ju inte lång stund innan jag fick reda på nästa grej, (aldrig otrohet, men andra grejer) och blev less och tänkte göra slut, så hon kom på tisdagen förra veckan och vi pratade och blablabla och sen slog det mig, jag vill vara här, jag tänker inte göra slut utan gav henne ännu en chans i vårt förhållande. Vi båda kände att det va något nytt pågång, något bra ! men så på fredagen samma vecka tjaffsar vi om vad som är okey eller inte och då ringer helt plösligt och gör slut ?!? mhh jag tänkte först ja det är nog bara tillfälligt för det har hänt förut med, då tog det fem minuter och hon ändra sig och vi tog en kort paus från varanndra.

Hon sa också att hon inte tänker prata med mig på ett tag, så hon sa ingenting på lördagen och läste på hennes blogg att don skulle ut på fest, då vart jag lite hmm.. men iaf så pågick det till måndag då jag fråga om det nånsin kommer bli vi igen och hon svara vet inte och jag fortsatte fråga, sen fick jag reda på det strax efter att hon hade strulat med en annan på lördagen vilket kändes som ett slag i magen.. jag vart så ledsen och jag ringde henne och fråga vad hon höll på med och hon sa typ ja förlåt jag skäms och va full, vilket hon klart och tydligt sagt att det inte är någon ursäkt. men sen så hade hon ju gjort slut men , tio månade tillsammans och nästa dag strular hon med nån annan.. för jag trodde det skulle lösa sig, sen sa jag inte så fina saker i telefon .

Jag grät hela den dagen och hon skrev ingenting till mig, alla säger att jag ska gå vidare, VILKET INTE ÄR SÅ LÄTT .. första kärleken lixom .. vill inte ha någon annan .. men iaf så tillslut skrev jag och fråga vad hon håller på med, hon säger att hon älskar mig men måste hitta sig själv igen vilket jag tror är en stor fet lögn. jag bad om att få träffas men hon fortsätter med sina undansäkter..

Från början kunde jag inte förstå vaf hon har gjort, men nu vill jag till henne igen, tänkte säga det när vi träffas. och sjukt att jag ens kan förlåta henne men jag vill verkligen.. om hon nu kan ge mig den chansen som hon fått av mig så många gånger.. Jag vet att jag kan få det bra igen ..

Har du varit med om samma sak? Skriv och berätta :) Innerst inne vet jag vilket svar jag kommer få av henne, men man ska aldrig säga aldrig.

Det blev ganska rörigt men aja :)