Forumet - Shit... -_-' Gymnasiesväljar grejs

Shit... -_-' Gymnasiesväljar grejs

294 0 10
Jag är en kille från Örebro med 155 i meritpoäng (kämpar för mitt G i matte fortfarande) Jag har valt i första hand en skola så kallad "Tullängsskolan" datateknik. hoppas på att komma in med mina poäng :/. Men ja behöver dock fler saker och välja , ja har ingen anning, ni som även bor utanför örebro finns det något riktigt roligt gymnasium som ni kunde rekommendera?

Spana också in:

kubanen:

Jag har valt i första hand en skola så kallad "Tullängsskolan" datateknik. hoppas på att komma in med mina poäng :/. Men ja behöver dock fler saker och välja , ja har ingen anning


Tog mig en snabb titt på Örebro kommuns webbplats. Där listar de alla gymnasieskolor i kommunen. Eftersom du tycks vara intresserad av just någon form av datainriktning med tanke på ditt val så kollade jag efter just detta. Med risk för att jag kan ha missar någon så följande skolor (i bokstavsordning) i Örebro har något med data:
IT-Gymnasiet
John Bauergymnasiet
Rudbecksskolan
kubanen:

problemet med IT, är att det är samvetenskap (riktigt svårt) för min del. och på John bauergymnasiumet finns knappt några tjejer


Hur det ser ut med tjejer på John Bauer har jag ingen aning, men det är säkert som du skriver. Däremot har IT tre olika program enligt sin webbsida och bara ett av dem är sam så nått av de andra passar kanske bättre?
Det här tex, mycket data där (webbdesign, programmering, multimedia, lokala nätverk och massa annat):
http://www.it-gymnasiet.se/default.aspx?di=2936&refid=2273

Rudbecksskolan då? Den skrev du inget om?