Forumet - Sida där man kan skriva vad man köpt tack vara illelag nedladdning?

Sida där man kan skriva vad man köpt tack vara illelag nedladdning?

280 0 9
Jag antar att många i dagens piratsamhälle inte skulle köpa något utan att veta att de får valuta för pengarna, samtidigt som en nerladdad film ofta gör att man köper den.

På torrentfreak.com i kommentarerna skrevs:

"Let’s do the same: Someone should make a website and everyone should post what they bought because they downloaded it from piratebay." (http://torrentfreak.com/pirate-bay-prosecution-hires-hypocrite-pirate-author-for-pr​-090223/#comment-534361)

Finns det någon sida för just detta?

Spana också in:

Jag håller med Gryphon, är jag rädd. Frågan är om sådana som oss är normen eller ej. Jag känner ett flertal människor som faktiskt köper sådant som de laddat ned och tyckt varit bra, men jag själv har i princip aldrig gjort det. Den enda gången jag köper mjukvara/film/musik är om det är producerat av en oberoende utvecklare eller liten grupp av något slag, där mina pengar och min åsikt faktiskt betyder någonting.
Tvivlar att det skulle göra mycket poäng med en sådan sida för dom enda som skulle lyssna på det är dom som inte har makten att göra någon skillnad. Men för rent nöjes skull, varför inte göra en?Gryphon:

Arcanum och Day Of Defeat


Om man skall betala för något så var det ju inga dåliga val i alla fall.

Jag köper det som är bra, men tänker inte slänga ut 400-600 spänn på något utan att testa det först.