Forumet - signaturerna?

signaturerna?

409 0 57
"§1. Ungdomar.se är en privat internetsajt och på sajten ska man kunna diskutera allt som hör ungdomar till som t.ex. musik, sport och fritid, sex och samlevnad, kroppen och sjukdomar, samt övriga relaterade ämnen kring detta. Ungdomar.se strävar efter att hålla en hög och seriös nivå och att sajten ska vara en positiv upplevelse för alla våra besökare. Dessa regler är till för att främja dessa mål och som registrerad användare förbinder du dig att följa reglerna."


det känns inte så trevligt när folk hela tiden hoppar på varandra på denna sajten och har negativa, uppseendeväckande, olagliga signaturer. vem har egentligen hand om signaturerna?

jag uppfattar följande som stötande och tycker/tror att det borde anses som stötande:


"Du suger bra med en kniv mot din hals."

"I'm gonna go smack my kid and take him to a shrink"

"Döda mig och idka samlag med min kropp."

Spana också in:

Alexander Danling:

Då får du anmäla personen i fråga då. Det gör du genom att besöka användarens sida och klicka på


okej men osm att det hjälper, personerna har ju fortf sina signaturer kvar och nu har du ju antagligen sett dem. du tycker alltså inte att de är stötande?
Alexander Danling:

Nej jag har inte sett dom. Peka gärna ut dom så ska jag ta mig en titt.


han har skrivit i tråden... men ok, citerar:

Gryphon:

Du suger bra med en kniv mot din hals.


DeathOrGlory:

Alla tycker ju olika. Gissar på att många hatar din avatar och ser den som en negativ sak.


gissar jag med men det är en helt annan sak. pinsamt att du ens tog upp det. har vi ingen yttrandefrihet? jag kanske tycker om blondinbella? ska jag inte få ha henne som avtar då? jo just det. anars kan jag ju säg till nånn som har carola eller beatlers eller ngt som avatar att jag uppfattar det som stötande. d funkar inte. däremot går dessa signaturerna mot UM's regeler.