Forumet - Simhud och mindre hår

Simhud och mindre hår

1621 1 27
Läste precis en artikel där forskare menar att om havsnivåerna höjs så kommer vi människor att utveckla simhud och mindre hår på kroppen för att kunna röra oss bättre i vatten. 

Vill du ha simhud och mindre hår på kroppen?

Spana också in:

Fast evolutionen påverkas endast av mutationer ( vilka är hyfsat slumpmässiga) och huruvida man överlever och får knulla i sin nuvarande skepnad. Gravitation skulle kunna vara ytterligare en omständighet, men bortsett från den hypotetiska istiden där livet faktiskt kunde bli akut dödligt utan förändring, fungerar ingen av teserna såvida inte de sexuella preferenserna förändras drastiskt.
Det var det potentiellt dummaste jag hört i hela mitt liv.

  1. Det är lättare att flytta eller bygga flytande hus än att.. Simma.
  2. Jorden består redan nu till typ 70% ytmässigt av vatten, varför har vi inte simfötter redan nu? Vad skulle ytterligare några procent göra för skillnad? :D
  3. Det är inte så att mänsklighetens volym kommer förbli konstant/öka bara för att det ser så ut nu, minskar vårt lebensraum och tillgång på föda etc så kommer naturligtvis befolkningen minska, inte kommer vi behöva vistas i havet på fritiden :DDD
  4. Det borde vara ganska klart för alla vid det här laget att hjärnan är människans enda tillgång, vi är inga simmare, inga klättrare etc. Förmodligen finner man ett sätt att leva på och av havet i större utsträckning snarare än att vänta i några hundratusen år och hoppas på att man utvecklar simhud.