Aviseringar
Rensa alla

Simhud och mindre hår


Ämnesstartare

Läste precis en artikel där forskare menar att om havsnivåerna höjs så kommer vi människor att utveckla simhud och mindre hår på kroppen för att kunna röra oss bättre i vatten. 


   
Citera
Ämnesetiketter

Jaaaaa 

Helst i kombination med gälar.

Både gälar och lungor.


   
SvaraCitera

Skitkorkat ju. Hur kan man helt ha missat hur evolutionen gå till?


   
SvaraCitera

om vi av någon anledning väljer att spendera större delen av vår tid i vatten då så är det kanske möjligt, men vi kommer inte automagiskt att ändras så om vi fortsätter leva i samma miljö


   
SvaraCitera
mens
 mens

mnja men kanske få en unge med simhud mellan tårna ouu så sött


   
SvaraCitera

Fast evolutionen påverkas endast av mutationer ( vilka är hyfsat slumpmässiga) och huruvida man överlever och får knulla i sin nuvarande skepnad. Gravitation skulle kunna vara ytterligare en omständighet, men bortsett från den hypotetiska istiden där livet faktiskt kunde bli akut dödligt utan förändring, fungerar ingen av teserna såvida inte de sexuella preferenserna förändras drastiskt.


   
SvaraCitera
Draug

Det är nog mer troligt att människan kmr mutera av olika sorters miljögifter snarare än av evolution och naturligt urval.


   
SvaraCitera

Lucella: Nej, nasty!

Det vore ju ändå rimligt och rätt så najs ifall evolutionen anpassade sig till det rådande klimatet... men jag känner mig optimistisk och hoppas att rymdkolonialismen då har löst dessa hypotetiska problem. 


   
SvaraCitera

Finns inga hinder för evolutionen att det kan hända, mutationer existerar finns människor som klara sig 10-15 minuter under vattnet utan hjärnskador. Det gäller bara ta vara på och aktivera dessa gener vidare om en generation mutanter ska bilda eget släkte.  


   
SvaraCitera

Lucella: Nej, nasty!

Har ändå inte så mycket kroppshår.
Hellre hår än simhud.


   
SvaraCitera

Haha, hahah hahahahhahahahaha X'D


   
SvaraCitera

Det var det potentiellt dummaste jag hört i hela mitt liv.

  1. Det är lättare att flytta eller bygga flytande hus än att.. Simma.
  2. Jorden består redan nu till typ 70% ytmässigt av vatten, varför har vi inte simfötter redan nu? Vad skulle ytterligare några procent göra för skillnad? 😀
  3. Det är inte så att mänsklighetens volym kommer förbli konstant/öka bara för att det ser så ut nu, minskar vårt lebensraum och tillgång på föda etc så kommer naturligtvis befolkningen minska, inte kommer vi behöva vistas i havet på fritiden :DDD
  4. Det borde vara ganska klart för alla vid det här laget att hjärnan är människans enda tillgång, vi är inga simmare, inga klättrare etc. Förmodligen finner man ett sätt att leva på och av havet i större utsträckning snarare än att vänta i några hundratusen år och hoppas på att man utvecklar simhud.

   
SvaraCitera

Människan anpassar sig inte med biologiska mutationer längre, vi anpassar oss med teknologiska framsteg.


   
SvaraCitera

Ruttenfisk:
Människan anpassar sig inte med biologiska mutationer längre, vi anpassar oss med teknologiska framsteg.

Trans-humanism.
Teknologin förslavar mänskligheten  :/
Där med människan kommer förlora sig själv. 


   
SvaraCitera

Om det hade vart så att man hade behövt bara mer i vattnet än vanligt så vore det schysst med simhud och mindre hår på kroppen men annars nej.


   
SvaraCitera