Forumet - Simning/träningskompis sökes (Stockholm)

Simning/träningskompis sökes (Stockholm)

265 0 10
Hej alla tjejer och killar..
Jag är en 19 årig kille som söker en träningskompis (eller flera) inom Stockholmsområdet. Jag simmar frisim regelbundet på Eriksdalsbadet. Cirka 4-5 gånger i veckan. Känner ni er intresserade eller har frågor till mig så är ni välkomna att att skriva ett PM.

En bonus är om du har ambitionen/viljan att tävla på olika arrangemang. T.e.x ö till ö, triathlon eller öppet vatten simtävlingar. Jag har en bakgrund som ishockeyspelare och haft simning som ett extra fritidsintresse vid sidan av.

P.S Ni behöver inte stå i vassen och gömma er.

Mvh Historien.

Spana också in:

OF 5:

Bor ej längre i huvudstaden, men annars, terränglöpning om det hade varit intressent. Hoppas givetvis ändå att du om du inte gjort, deltar i ö till ö detta ultimata distanslopp.


Vad tråkigt att du inte bor kvar längre. Det hade varit trevligt att köra någon/några löprundor tillsammans. Har du några spår som du kan rekommendera? [smile]

Nej, jag har inte deltagit på ö till ö. Men det är mitt mål. Jag hade tänkt att ställa upp på flera triathlon lopp och andra tävlingsarrangemang. För att se hur långt ifrån jag ligger. Men just nu känner jag mig i bra form.
Historien:

Det hade varit trevligt att köra någon/några löprundor tillsammans. Har du några spår som du kan rekommendera?


Som tidigare västerortsbo, grimstaskogen, inte platt någonstans, välhållna spår på 5,10,15 kilometer och mycket gångvägar så variationen går att göra stor.