Forumet - Simon och Tomas och Violine

Simon och Tomas och Violine

1107 0 86
Hejhej, vill ni se Violine skämma ut sig på tv? För min familj och jag är med på Simon och Tomas den 6e oktober klockan 18.00!

Vägde faktiskt rätt hyfsat bra då, 65kg. Därför vågar jag erkänna att jag är med på tv. Dock har tappat en massa nu och gått ned till 59, vilket faktiskt är hyfsat okay egentligen, får jobba på att gå upp i vikt senare.

Btw så är allt fake och skådespeleri, vi blev tillsagda vad vi skulle säga, göra osv osv. Vi låser inte in mamma på sitt rum. Som en person utan någon form av talang inom skådespeleri-området så var jag konstant nervös och uppstressad och tillsagd att jag gjorde fel. Vi spelade inte ens kubb tillsammans egentligen. :/

Det enda äkta i serien är valparna. <3

Spana också in:

Mamma säger att det står fel i tv-tablån och att första familjen ut är Violines familj, The Anderbergs. ^_^.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


oggelgoggel:

Haha, blev ni tvungna att ljuga om att ni spelade kubb?


Jupp, först tyckte de att vi skulle ljuga om att vi gör teaterföreställningar tillsammans. Men jag och min syster vägrade, och min syster vägrade låtsas straya hårspray i håret pga miljön! De blev så arga. Men jag tvingades lösa en rubiks kub... och låtsas att det var min första gång.
Violine:

Men jag och min syster vägrade, och min syster vägrade låtsas straya hårspray i håret pga miljön! De blev så arga. Men jag tvingades lösa en rubiks kub... och låtsas att det var min första gång.


HAHAHAHA alltså?! Herregud vad löjligt [bigsmile][shake]

På tv3.se står det 20.00 förresten.