Forumet - sims 3 - göra egen stad/kvarter

sims 3 - göra egen stad/kvarter

4835 0 18
berfin:

Är det bara för mig som man inte kan styra skärmen med musen ?
Alltså att man måste använda piltangenterna för att förflytta skärmen liksom.. . Det är inte alls kul att spela när det är såhär :(


Det går att ändra detta på spelets alternativ/inställningar. Alltså den där menyn där det finns att välja "Spara", "Avsluta" o.s.v. så finns även att välja "Alternativ". Välj Alternativ, sedan Spelalternativ och då borde du hitta det.

Spana också in:

kennyman:

På sims 2 kunde man skapa hur många kvarter som helst typ, men nu på sims 3 verkar det inte funka?


Nej du kan inte skapa ett kvarter som i The sims2. men som någon sa, om du har nån familj du inte vill ha så kan du flytta ut dem, alternativt rivhela tomten, och om du är trött på "sunset staden" om du registrerar spelet så får man tydligen en helt ny stad, gratis.

berfin:

Orka sitta i fem minuter och kolla när dom sover


du har antagligen låg FPS när du snabbspolar. för mig tar det verkligen inte 5 min. ligger på stadiga 100-40 fps när jag spelar.

Quendy:

Jag fattar inte ens hur man sätter ut hus -.-


sätta ut färdiga hus går. i "ändra stad" läget, men därimot så finns det bara X antal tomter, men som tidigare, du kan ju riva alla hus du inte vill ha.

Blivande_japan:

mina simmar har för fan barn ihop å det står ändå bara att de är "bästa vänner


"föreslå att bli ihop" testat?
berfin:

Är det bara för mig som man inte kan styra skärmen med musen ?
Alltså att man måste använda piltangenterna för att förflytta skärmen liksom.. . Det är inte alls kul att spela när det är såhär :(


I sims 2 är det ju bara att dra musen dit man ville flyyta bilden på skärmen. PÅ sims 3 måste man högerklicka sen dra dit man vill.
När ändå är inne på the sims 3 temat..
Jag råkade lägga in en glassburk i katalogen till tjejen i min familj. Sen han den ruttna typ, eller bli dålig iaf.. Och nu fänner hon sig äcklad 24/7. :/ Vet inte vad jag ska göra. Har ju slängt den ju..Tror det är det, de beror på men vet itne säkert. Det står typ: "Äcklad. Din sim får denna reaktion när det är något äckligt i närheten (Från rutten mat) -15, 10m " Nu har det gått 2 vecker typ sen dess..Spelar ingen roll om hon sover, är på toan, är på stan, jobbet...mm.
Någon som vet vad jag kan göra för att få bort det?
Midnight:

ag råkade lägga in en glassburk i katalogen till tjejen i min familj. Sen han den ruttna typ, eller bli dålig iaf.. Och nu fänner hon sig äcklad 24/7. :/ Vet inte vad jag ska göra.


Är glassburken fortfarande kvar i hennes katalog? Om den är det, dra den till soptunnan eller "Kasta bort".
Annars brukar det vara någonting i närheten som får henne att känna sig äcklad, men det vore ju konstigt om det var så 24/7. [chocked]