Forumet - Singel, kräsen och kär!

Singel, kräsen och kär!

561 1 11

Hej, jag har varit singel hela mitt liv och det är jag lite less på, jag har bara hållit på men det har aldrig blivit någonting och jag tror det kan vara för att jag är så kräsen. Men nu har jag blivit kär, antar jag för varje gång jag tänker på honom kittlas det i hela magen! 

Han är ett år äldre än mig och går på samma skola så vi har inte pratat men vi har skrivit på kik och smsat. Fast nu har vi inte skrivit med varandra på ungefär en månad men jag vet iallafall att han gillar mig för det sa han helt utan att jag fråga så det är ju ett tecken. Men jag är för blyg för att prata på riktigt och det verkar han också vara så det blir lite svårt. 

Tycker ni jag ska ta initiativet att skriva igen? Och hur blir man egentligen ihop? Jag vet liksom inte eftersom jag aldrig haft någon och jag behöver råd nu!!

Spana också in:


OF 5: Det enda jag vet på ämnet är att om du går och väntar på att någon annan ska ta initiativ så riskerar du att vara singel resten av livet. Så vill du inte det så är det väll rätt bra om du själv tar initiativ. 
för killar ja. men inte för tjejer? brukar ju i 99% av fallen vara killen som kommer fram. tjejer vill ju bli "jagade och uppvaktade". tjejer är även blygare.

den_fete:
för killar ja. men inte för tjejer? brukar ju i 99% av fallen vara killen som kommer fram. tjejer vill ju bli "jagade och uppvaktade". tjejer är även blygare.
Vill man att det alltid är killen som ska ta initiativ så, fine, men känns minsta sagt lite forntid.

Att dessutom vilja ha förändring men inte göra något aktivt för den, det känns minst sagt dumt.