Forumet - Sitter i en jobbig situation nu, på msn :S

Sitter i en jobbig situation nu, på msn :S

746 0 94

Spana också in:

Harpyja:

Det är väl ändå roligare om en kille gör det. Det är inte lika vanligt. Eller okej, jo om han är en sån där jobbig typ som gnäller över att han är ful och inte får ligga.


Såklart men det är ändå jobbigt, vet inte riktigt vad jag ska svara. Gillar honom också, men känslorna är blandade :( buuhu .. och nej, en sådan typ är han inte någonstanns!
guardian_angel:

Löser ju inget :( ?


Beror ju på vad du vill lösa.

Men han säger att han är kär i dig eller förstår jag fel? Och det är inte besvarat? Bete dig som den goda vän du säkert är och var ärlig mot honom, och eftersom situationen säkert är jobbigare för honom än för dig så får han sätta gränserna. Alltså, om han vill fortsätta vara vänner så försöker ni med det, om han vill vänta ett tag innan ni börjar umgås igen får du acceptera det osv.
Oväntad:

Men han säger att han är kär i dig eller förstår jag fel?


Ja, det säger han. Även i helgen fick jag bevis på det

Oväntad:

eftersom situationen säkert är jobbigare för honom än för dig så får han sätta gränserna. Alltså, om han vill fortsätta vara vänner så försöker ni med det, om han vill vänta ett tag innan ni börjar umgås igen får du acceptera det osv.


Ja, men själva grejen är att jag gillar honom mycket. Känt honom rätt så länge och vill inte förlora honom på något sätt. Dessutom tror jag att vissa känslor börjar komma, så vet inte riktigt om jag kan säga att jag inte känner något eller .. ja .. :( JOBBIGT