Forumet - Själv på festival?

Själv på festival?

1485 0 55
Någon som har nån erfarenhet av detta?
Funderar nämligen på att dra till arvika, men ingen av mina kära vänner verkar ha råd/vara hemma osvosv... -.- så det ser ut som att jag får åka ensam.

men vad tror ni? läskigt, ensamt eller helt... underbart? [bigcheers]
Jag tror att jag skulle klara mig alldeles utmärkt ensam på festival, åtminstone på kvällarna.
Jag har dock aldrig varit det - men jag brukar alltid sväva iväg några timmar utan min kompisar varje kväll ändå, det är ju så man hittar nya vänner.

Dock kräver väl det en ganska utpräglad utåtriktning för att det ska fungera på ett riktigt bra sett.

Spana också in:

Budolicious:

Klart att det gör.


Vet inte om du har varit där, men stämningen är verkligen inte som på andra festivaler. Folk bygger väldigt mycket murar runt sig och vaktar sina territorium.

Det är lite som att gå på Hässleholmsfestivalen, fast man tvingas att bo med alla dräggen.
Mawns:

Vet inte om du har varit där, men stämningen är verkligen inte som på andra festivaler. Folk bygger väldigt mycket murar runt sig och vaktar sina territorium.


Varit på arvika två gånger och hultan likaså samt pl en gång.
Och visst, jag håller med om att det är öppnare på de andra två, det är det verkligen - men inte till den graden att det inte skulle gå att roa sig själv med andra under festivalen.

hmm, borde nästan säga till mina kompisar i år att jag drar dit själv för att göra ett experiment[rolleyes]
wakajwaka:

jag va ensam på metaltown för 2 år sedan, va ju bara en dag med band hela dagen. Kändes ganska ovärt fram tills tool spelade (sista bandet). Aldrig ångrat det, men de va bara en dag och ett riktigt jävla grymt band. Hade ju givetvis varit roligare med sällskap dock.


okej, fast det kanske är skillnad då Arvika är i flera dagar+camping?:)
Jag borde ju inte ångra det heller... Då det är flera band som kommer dit som jag verkligen vill se. Fast det är klart att det är roligare att dela såna upplevelser i sällskap. Men det där låter ju bra! [bigsmile]