Forumet - Självmord och sårad...

Självmord och sårad...

580 0 25
:/ Igår när jag kom hem från skolan vid runt 11 mådde jag skit... Tog en starköl och började dricka ^^ Vart väldigt full :O... Men sen när jag var full började jag tänka konstiga tankar och helt plötsligt skärde jag mig själv med en nål :/ Och sen tog jag ett rep och var på väg att hänga mig själv när en kille stoppade mig...
Jag berättade vad jag hade försökt med till min kille... och han vart inte så himla glad, han sa att han skulle känna sig som en mördare om jag tog självmord. Och nu vill han knappt prata med mig men han har sagt att han förlåter mig men att han vill vara själv ett tag.
Jag känner mig som en dålig människa nu efter vad jag gjort mot honom... Borde jag ha sagt vad jag försökte med eller skulle jag ha låtit bli?
Han säger att han fortfarande vill vara ihop med mig och jag vet att han aldrig skulle ljuga om det för vi har lovat varandra att tala sanning och det var just därför jag sa till honom... Men skulle jag ha låtit bli att berätta för honom?
[cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry][cry]

Spana också in:

Dan_the_ironman:

Asså fyfahn du måste ha varit aspackad ju


Jo :/ Jag var ju det... men det är inte första gången jag gör det där med att skära och så :/ Men ja jag var skit full :)


OF 5:

dags att börja reda ut livet kanske


Jo, Jag ska :)

OF 5:

Men som sagt sök hjälp


Ska det :)

MissAnox:

Du är värd att må bra!


Tack ^^ Hoppas du mår bra själv :)

MissAnox:

borde ha berättat för din kille


Jag gjorde det :/ Han är ganska ledsen nu [cry]


MissAnox:

prata med någon psykolog


Ska antagligen börja prata med nån psykolog på bup :)
Smurfan:

Och nu vill han knappt prata med mig men han har sagt att han förlåter mig men att han vill vara själv ett tag.


Omoget reagerat av honom; han känner sig kanske maktlös inför situationen. Förstår inte vad han ska "förlåta" dig för, det är ju jävligt egocentriskt perspektiv. Om min tjej skulle försöka ta självmord skulle jag iaf ovillkorligt finnas som ett stöd för denne. Att stödja sin partner är en av de viktigaste delarna av en relation.

Smurfan:

Borde jag ha sagt vad jag försökte med eller skulle jag ha låtit bli?


Nej, det var starkt att du berättade för din kille. Försök även att berätta för den/de kompisar du litar mest på.
Cornucopia:

Jag har hjälpt vänner i just den situationen när jag var i den åldern, så jag tycker inte man bör utesluta stöd av vänner bara på grund av åldern.


Jodå, de kan vara snälla och ge en bra råd, men de kan ju inte "göra" någonting, så i sådana här allvarliga situationer krävs det ju vuxna.