Forumet - Självmords trådar

Självmords trådar

291 0 4
Det behöver inte vara så. Kan också vara ett desperat rop på hjälp. Någon som vill bli övertygad om att självmord inte är nödvändigt, att det finns andra sätt att ta sig ur den knipa man hamnat i. Jag vet i alla fall av egen erfarenhet att när självmordstankarna sätter igång börjar jag omedvetet häva ur mig att jag absolut här och nu tänker ta livet av mig och att det inte finns någon återvändo, mest för att någon ska nappa och säga åt mig att låta bli. Det är väl en slags överlevnadsinstinkt eller så.

Zymba: Det behöver inte vara så. Kan också vara ett desperat rop på hjälp. Någon som vill bli övertygad om att självmord inte är nödvändigt, att det finns andra sätt att ta sig ur den knipa man hamnat i. Jag vet i alla fall av egen erfarenhet att när självmordstankarna sätter igång börjar jag omedvetet häva ur mig att jag absolut här och nu tänker ta livet av mig och att det inte finns någon återvändo, mest för att någon ska nappa och säga åt mig att låta bli. Det är väl en slags överlevnadsinstinkt eller så.
Har också tänkt så och gjort lite dumma saker men problemet är att det är så många som tänker så och mår dåligt. Man borde satsa pengar på barn och ungdomars psykiska hälsa så det inte blir såhär.

Spana också in: