Forumet - Självmordsbombningsfiasko

Självmordsbombningsfiasko

1388 0 35
Rätt weird faktiskt. Totalt misslyckat trots att han skulle ha varit tränad av organiserade terrorister. Han fick inte med sig en enda person, förutom sig själv. Han gick inte in i någon butik eller i en tätbefolkad gata, typ Drottninggatan vid tunnelbanan, för att döda folk på riktigt. Bilen stod lixom parkerad. Och hur kan man missa såna viktiga detaljer vid bombdetoneringen när man påstår sig vara upptränad?

"Vid attentaten i London använde självmordsbombarna cirka fem kilo sprängmedel, nästan tio gånger så mycket.

– Där förstörde man en halv tunnelbanevagn och en hel buss. Så om man jämför med det, verkar det här mycket amatörmässigt.

Men gårdagens explosion kan inte ha varit särskilt kraftig, eftersom fönsterrutorna inte är trasiga.

– Uppenbarligen har det inte fungerat, det troliga är att de inte varit rätt uppkopplade. Eller att någon av de här bomberna har detonerat av misstag. "

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8266367.ab

Tycker det är något skumt..

Och Aftonbladet har ju lagt upp brevet och en ljudfil där han läser upp brevet... Han låter inte ens särskilt övertygad? :s

Vilks och trupperna i Afghanistan är inte ens något nytt, varför tas det ens upp nu? I samband med Assagne-fiaskot här i Sverige lol

Ohwell, lite väl ogenomtänkta punkter kanske, menmen. Vad tänker ni?

Spana också in:

Maxwinner:

det är ju inte en färdighet man kan träna upp precis [shake]


Huh? Jag syftar på allt tekniskt runtom. Känns som att organiserade terrorister borde ha koll på vanliga misstag, tror du inte det?

enhimmelskdrog:

låter som att han läser bara för att, typ


Tycker också det. Sen är språket bra, både i skrift och uttal. Bara något jag kom o tänka på.

Kablash__:

Var ju bara 1 av 5 bombrör som exploderade.


1 av 6, ja? Vad syftar du på?
Får vibbar av att det är en sverigedemokrat/rasistsnubbe/sheriffen som fejkade att vara muslim. Brevet han lämnade känns ju retarded och luktar troll långa vägar och varför skulle han ha en väska full med spik? Är ju allmänt känt att rasister/retards går bygg programmet medan muslimer bara har kebab och pizzakartonger i sina väskor.

+ att inga svenskar omkom.
honolulu:

Haha, nä jag syftade faktiskt på att det var organiserad terrorism från Sverige :) För att avleda från deras rättsväsendefiasko, fast var väl bara en tanke.


false flag, tänkbart men det är klart det finns inga illasinnade i den svenska regeringen/staten sånt finns bara i utlandet [shake]
honolulu:

Alltså.. Sluta vara blåögd okej? Finns tillräckligt många konspirationer i denna värld, detta behöver inte vara ett undantag. Tycker faktiskt inte att något är konstigt att säga/tänka i samband med detta.


men asså, tror du på allvar att svenska polisen skulle kunna organisera en sån sak? ^^ och liksom, är det en säpoagent som klätt ut sig till muslim och sen "låssas" vara död?:$ eller har polisen lyckats övertala någon att spränga sig själv men HALVT misslyckas med flit?

och till vilken nytta? liksom inte som att det har hänt något nytt i hela assange-saken som är värt att flytta mediefokuset ifrån, är ju typ en vecka kvar till han ens skulle flyttas till sverige isåfall. så inte så att någon vinner något på att media har något annat att bry sig om just nu i ett par dagar.

och visst svenska polisen kanske inte är de skarpaste i världen men jag hoppas att åtminstone någon där är tillräckligt intelligent för att iaf jämföra fördelar med nackdelar/risker i en sånhär ide som du menar, och då ganska snabbt komma på att det vore en fruktansvärt dum plan :E
farbror gugge:

men asså, tror du på allvar att svenska polisen skulle kunna organisera en sån sak? ^^ och liksom, är det en säpoagent som klätt ut sig till muslim och sen "låssas" vara död?:$ eller har polisen lyckats övertala någon att spränga sig själv men HALVT misslyckas med flit?


Dom lyckades mörda vår statminister 1986, just sayin'