Forumet - självmordsplaneringar

självmordsplaneringar

1410 0 94
vad bör man tänka på innan man ska dö med egen vilja?

t ex göra rent i sitt rum, slänga saker som man inte vill att anhöriga ska hitta så som dagboken. lämna tillbaka böcker till skolan och övriga grejer så.

ska man lämna kvar ett typ "brev" till sina anhöriga eller så eller typ pojkvännen?
l

Spana också in:

Orka bry sig. Du har ju ändå dött. Två val, lev eller dö. Tror inte dina föräldrar blir gladare av brev heller - de kommer ändå vara lika förkrossade av din död, märkta för hela sitt liv av händelsen. Prata med dem innan isåfall. Så de åtminstone förstår och får en chans att prata ur dig det hela iallafall.
Ricochet:

Vem vet? Testa!


nja, tror inte det. känner inte att jag har nått behov över att prata om saker. känner mig helt enkelt bara likgiltig och vill göra någonting åt det. har ingen lust med nått som finns här i alla fall. tycker inte synd om mig själv eller är deprimerad utan bara är helt tom till allt.

sen vill jag innan bara ta tag i en del saker innan så jag inte lämnar ett kaos efter mig till mina anhöriga liksom.
angel_dead:

känner mig helt enkelt bara likgiltig och vill göra någonting åt det. har ingen lust med nått som finns här i alla fall. tycker inte synd om mig själv eller är deprimerad utan bara är helt tom till allt.


Om du är likgiltig till allt torde du även vara likgiltig till döden; den ska alltså inte över huvud taget intressera dig. Om du väljer att begå självmord gör du det för att du är styrd av en känsla som är passionerad snarare än likgiltig. Följden av ointresse är olika grader av handlingsförlamning, så väl fysiskt som psykiskt.