Forumet - Sjuk sak som hände i Norge O_O"

Sjuk sak som hände i Norge O_O"

171 0 7
aftonbladet:

16-åringen lurades till en lägenhet och utsattes för grova övergrepp av alla de åtta misstänkta. Han kläddes av naken och bands vid en stol för att sedan bli slagen, sparkad och piskad i ansiktet och över stora delar av kroppen. Han blev dessutom bränd med ett strykjärn på flera ställen och fick brännskador - första, andra och tredje gradens. Dessutom knäcktes hans näsben och ett kindben.
Hett vatten hälldes över hans könsorgan och hans rygg.
Kvisslor på hans rygg hyvlades bort med rakhyvel, citronsaft hälldes i hans ögon och ett stearinljus fördes in i hans ändtarm.


http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/utrikes/article4932115.ab

Asså seriöst, dom verkar ha värre invandrarproblem en i Sverige! (jag tar för givet att det var invandrare, bara dom som gör sånna här sjuka och omänskliga saker. Och med tanke på att inga namn eller bilder publicerades lär det vara för att man inte vill visa att det var blattar som gjorde det).

Seriöst, dom här människorna borde fan få dödstraff, folk som låser in en kille i en lägenhet och plågar honom i 48 timmar borde fan inte få leva [n]

Jävla blattar, blir fan mörkrädd... [cry]

Spana också in:

McLuver:

Jävla blattar, blir fan mörkrädd... [cry]


ifall du är seriös skulle JAG inte ha några problem med att tortera dig, rassesvin. jag är blond, blåögd och min släkt har varit svensk sedan 1200-talet, lycka till med att avfärda mig som "blatte"

det där lär mer som något inalvade sadistnorrmän skulle göra, typ bergenbor...
iosib:

ifall du är seriös skulle JAG inte ha några problem med att tortera dig, rassesvin.


Mmm har hört den där förut, var samma historia för några månader sedan när en tjej i England hade blivit gruppvåldtagen och filmad av 10 killar.

Då sa många att det säkert var invandrare/blattar som låg bakom brottet, varav ignoranta pk-idioter som blundar för sanning som du kommer fram och skriker saker som "rassesvin!!1".

Senare när bilderna kom fram på gärningsmännen visade det sig (givetvis) att det var blattar/invandrare som hade gruppvåldtagigt tjejen.

Och sen så stod det på någon kvällstidning att de 8 som gjort det här hade bort på fosterhem tillsamans, och det är i stort sett bara flytkingbarn som bor på fosterhem.

Inte ens Hitler gjorde sånna här saker, men däremot är liknande former av tortyr som beskrivs i artikeln vanligt i arabländer [y]