Forumet - Sjukaste boken?

Sjukaste boken?

2926 0 36
Den sjukaste boken jag känner till är "Äldreomsorgen i Övre Kågedalen" en bok av vad jag förstått handlar om en morfar och hans barnbarn som bor i en stuga någonstans. Morfarn älskar Hitler och Stalin och hatar judar och negrer och tvingar sitt barnbarn att rövknulla honom och hans kompisar. Här läser en kille högt ur uppföjaren.

Här är en sida med random-fraser från boken:
http://helgo.net/e/ord/omsorgen/

Vad är den sjukaste boken du känner till?

Spana också in:

Våtmarker av Charlotte Roche är rätt speciell :-P

"Våtmarker är berättelsen om 18-åriga Helen Memel som inlagd på sjukhusets proktologiska avdelning för operation av ett skärsår i anus fördriver tiden med fundera över sex i allmänhet och renlighet i synnerhet. Upplägget tjänar temat väl, det föranleder Helen att utifrån sin situation fritt associera kring sina kroppsvätskor, kroppsöppningar och kroppsliga erfarenheter.

I protest mot en neurotisk mor, en mentalt frånvarande far och samhället i stort har Helen utvecklat ett minutiöst inverterat system för personlig hygien, eller närmare bestämt ohygien. Hon samlar smegma i underlivet som hon sedan stryker på halsen i stället för parfym, äter sina snorkråkor, sårskorpor, samt gammalt menstruationsblod och sperma hon samlat under naglarna samtidigt som hon ständigt sorgfritt för upp nya saker i underlivet. Vidare beskrivs ingående diverse avancerade onanitekniker samt olika sätt att ha analsex. Helen byter sina använda tamponger med en väninna och hon sörjer att kvinnor (till skillnad från män?) aldrig samlas och onanerar i grupp."
McLuver:

Äldreomsorgen i Övre Kågedalen


Var väl den jag kom att tänka på först när jag såg trådrubriken. Har tyvärr inte läst den än dock, eftersom den är stulen på mitt lokala bibliotek och eftersom den är utsåld på adlibris och alla de andra stora boksajterna. Ett annat namn skulle vara Markis de Sade. Brutalt sjuka sexuella fantasier, någon?